El tòtem polèmic de Parc Riu Clar i un Foster’s al Parc Central

PUBLICITAT

Aquest divendres 17 de febrer destaquem el plenari municipal, els arranjaments a La Floresta, les prèvies del cap de setmana esportiu i l’obertura d’un Foster‘s Hollywood al Parc Central.

Ple Municipal 

Divendres dia de Ple Municipal a l’Ajuntament de Tarragona, on un dels principals temes que es tractaran és el polèmic Tòtem publicitari de Parc Riu Clar, el qual després de mesos de queixes i peticions tant dels veïns com de diversos grups polítics municipals, aquesta serà il·legal a partir d’aquest divendres.

A banda, les mocions més destacables del ple són la que ha presentat aquesta setmana la CUP, en el marc de la política local d’habitatge, la d’ERC, també en aquesta línia però demanant un cens de pisos buits i una de Ciutadans, que ha presentat una moció d’un autobús cultural per acostar la lectura als barris.

Millores a La Floresta

I parlem ara de La Floresta, perquè s’hi iniciaran en els propers dies actuacions de millora com els parterres de la Rambla, el seu reg i l’enjardinament de tota aquesta zona per guanyar espai verd. A més, també es pavimentaran les places interiors entre els edificis. Una altra de les millores més destacades és la il·luminació. S’arreglaran les il·luminaries que estan malmeses pel pas del temps.

Alhora, es posaran pilones per evitar que aparquin cotxes dins l’espai per a vianants i, en una segona fase es netejarà el descampat que hi ha a tocar de la T-11. Finalment, s’eliminarà l’illa de contenidors soterrats que hi ha al costat del centre escolar.

Esport del cap de setmana

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona posa punt final a la preparació pel partit contra el Numancia d’aquest dissabte a les 18 de la tarda al Nou Estadi. Juan Merino compareixerà aquest divendres per parlar en la prèvia del partit sobre com arriben els seus jugadors física i anímicament a una nova final pels granes, on ja sabem que Bruno Perone va patri una lesió aquest dijous i serà dubte.
A banda, ja sabeu que podeu tornar a escoltar l’InfoNàstic d’aquest dijous amb Iago Bouzón i que aquest divendres gravem un nou Localitat Grana de prèvia amb Carles Cortés i Silvia Petit.

Pel que fa al Bàsquet, el CBT se la torna a jugar aquest dissabte contra l’Alcázar, un altre de les oportunitats que tenen els de Berni Álvarez per aixecar el cap. Pel partit, Salim Gloyd esgotarà per arribar al partit. I l’ADT, té una altra prova contra un rival directe com és el Collblanc, després del meritori triomf contra el SE SE la setmana passada.

Foster’s arriba a Parc Central

I en l’informatiu d’aquest dijous us avançàvem que a més de l’arribada de Primark aquest estiu a Parc Central, el centre comercial prepara l’obertura de la cadena de restauració Foster‘s Hollywood. El restaurant de menjar nord-americà ambientat en els anys 70 serà una de les novetats a més de reubicacions d’altres marques, tal com ha explicat Miguel Ángel González, gerent de Parc Central, en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona que podreu escoltar aquest divendres a l’espai ‘Minuts de Ràdio’.

PUBLICITAT