Treballadors i empresa comencen les negociacions pel tancament d’una planta de Covestro

BN-KC374_bayer0_J_20150901112322

PUBLICITAT

La famosa recuperació econòmica que alguns prediquen als quatre vets sobretot ara en temps d’eleccions sembla que no ha arribat a l’empresa Covestro. Aquesta filial de Bayer, Bayer manté el 70% de capital de l’empresa, ha anunciat que tancarà a finals del 2017 una planta del centre de producció de Tarragona. Això afectaria a més de 100 treballadors de forma directe i la xifra es pot elevar als 200 de manera indirecte.

Aquest matí, es viu el primers dia D, o C, amb C de Covestro, per conèixer el futur de la planta i dels treballadors. Avui reunió entre els sindicats i l’empresa. Hem volgut conèixer en primera persona la situació i parlem amb el president del comitè d’empresa de Covestro, Ramon Viña al que saludem ja a l’altre costat del telèfon.

Bons números pels hotels tarragonins en aquests quatre dies de pont. Les xifres han complert expectatives i els pocs hotels que han obert han fregat el 80% d’ocupació.

La bona sortida que ha tingut novament Port Aventura amb el 90% d’ocupació durant bona part del pont ha ajudat també a millorar les dades d’ocupació. La secretària i portaveu de l’Associació d’Hotels de la Costa Daurada, Teresa Clavé, ha explicat a RCTGN, que les sensacions han sigut molt bones tot i els pocs hotels oberts en temporada baixa.

En total només una vintena d’hotels dels vuitanta-cinc que hi ha a l’associació de la Costa Daurada han obert aquest pont. A més a més alguns d’aquests ho han fet expressament després de no tenir la primera tongada de l’Imserso.

El debat de TV3 amb els candidats tarragonins es converteix en una escena més del moment pel que passa el país.

Els set candidats principals a les eleccions generals del 20D per Tarragona van tornar a centrar-se en l’encaix entre Catalunya i Espanya.

El debat va arribar el dia en què ERC va fer el seu acte central a Tarragona amb tota la plana major dels republicans amb Gabriel Rufian, Joan Tardà, Marta Rovira i el número1 a Tarragona Jordi Salvadó.

També visites d’actors secundaris com la de la secretaria general del PP, Maria Dolores de Cospedal que aquest dilluns ha donat suport a Jordi Roca o la de Santi Vila, el conseller de Territori i Sostenibilitat, que aquest migdia serà també a Tarragona dins de la campanya de Democràcia i Llibertat.

El Port de Tarragona anuncia que l’any 2019 tindrà ja operativa la nova terminal de creuers.

Una terminal prevista per poder acollir uns 30.000 creueristes cada any i per convertir a Tarragona en un port referència dels creuers del Mediterrani al costat de Barcelona.

Aquest any més d’11mil creueristes han passat per Tarragona i per l’any que ve s’espera augmentar la xifra a 13mil.

“Siembra” és la pel·lícula guanyadora del REC 2015. La pel·lícula colombiana, dels directors Angel Osorio i Santiago Lozano ha estat considerada com la millor òpera prima de les que han passat pel festival.

En total 11 pel·lícules de les 22 que ha projectat el REC entraven en competició.

Més de 3.500 persones han passat pel REC els 5 dies que ha durant el Festival.

Aquest cap de setmana es projectaran repetides algunes de les pel·lícules on es va penjar el cartell de ple.

EL TEMPS

Seguim amb la bonança de temps amb sol pràcticament tot el dia i temperatures molt suaus.

De cara a demà i dema passat poden créixer alguns núvols que en principi però no deixaran pluja

TEMP MÀXIMA 19 MÍM 10

 

Foto de Portada: Central de Covestro Foto:Covestro

 

PUBLICITAT