Tres anys al vostre costat

Ràdio Ciutat de Tarragona compleix tres anys. Qui hauria dit mai que aquella petita llavor que un dia tres aventurats; el Quim Espinosa, el Carles Cortés, l’Albert Cots, van aconseguir sembrar, seguís florint més que mai.

PUBLICITAT

Quim Pons va ser un dels primers malalts de ràdio que us va despertar durant el primer any de vida del projecte. De fet, en aquest dia tant especial ens ha volgut deixar un missatge:

Passat aquest temps, ja sou molts els que us heu unit i que, dia rere dia, seguiu fent gran aquesta petita família. La nostra aposta per oferir-vos una ràdio per Internet continua més viva i diversa que mai.

Informació des de primera hora cada dia de la setmana. Entreteniment, cultura i societat al Plaça Corsini. Els temes més locals a l’espai La Tarda. Els esports, amb el futbol de la ciutat a Futbol Tarragona i el Nàstic al Localitat Grana i a les transmissions dels seus partits. L’espai més musical amb el Clàssics. I sempre, donant veu a la ciutat per la Xarxa de Comunicació Local.

Hem viscut dies històrics, que probablement quan vam començar, no ens hauríem imaginat mai que us explicaríem. Arribats a aquest punt, no cessarem, amb més il·lusió que mai, el nostre objectiu és seguir creixent amb vosaltres i per vosaltres.

La família de RCTGN s’ha fet gran i esperem que continuï creixent, moltes felicitats, perquè també és el vostre aniversari.

PUBLICITAT