Tret de sortida a la campanya per les municipals del #24M amb l’enganxada de cartells

PSC

PUBLICITAT

Arranca la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells a la Rambla

Els quinze dies de campanya electoral fins el 24 de maig han començat com és tradició amb l’enganxada de cartells aquesta passada mitjanit.

El PSC ha apostat per una projecció a la façana del Teatre Tarragona i Ballesteros ha parlat de campanya neta i fugir del blanc-i-negre. PP, CiU, ICV-EUiA, C’S i ARA han mantingut l’esquema més tradicinal, amb música i engnaxada de cartells a la Rambla Nova on els cinc partits han presentat als seus candidats per aquestes municipals.

Per la seva banda ERC ha optat per enganxar el seu primer cartell a la porta d’un taxi i la CUP ha empapelat diferents entitats bancàries amb cartells reivindicatius i protestes anticapitalistes.

Compte enrere per les eleccions municipals d’aquest pròxim 24 de maig.

De fet aquest divendres s’inicien la campanya a Tarragona amb mítings Populars i Socialistes. Els populars ho fan amb Mariano Rajoy donant suport a Alejandro Fernández i el PSC opta per la presentació de llista i campanya amb Ballesteros com a nom fort de la formació.
Demà serà el torn d’Artur Mas a la plaça de les cols i fent el vermut amb Abelló i diumenge ERC i ICV també engegaran la seva campanya amb una sardinada al Serrallo ERC i un míting amb Cayo Lara a Bonavista Iniciativa.

Ferrari Land ha començat a caminar a PortAventura. Ho ha fet amb una posada en escena digne d’una inversió de més de 100 milions d’euros i amb el president de la Generalitat, Artur Mas i el pilot de F1, Sebastian Vettel posant la primera pedra, portada directament del bressol de Ferrari a Muggelo.

El parc espera estar enllestit a finals del 2016, comptarà amb l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa amb 116metres de caigua, tindrà entrada separada o conjunt de PortAventura i oferirà 150 llocs de treball.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat la importància d’inversions com aquesta i ha explicat que Ferrari Land és la primera peça del CRT que ell mateix ha dit tindrà un nom lligat amb Tarragona i NO BCN World.

La construcció de Ferrari Land es farà comptant amb 50 empreses tarragonines.

Caixa Bank anuncia que finançarà amb 12 milions d’Euros la urbanització de l’Anella Mediterrània.

Les obres han de començar en breu i amb aquest finançament Caixa Bank permet que s’iniciïn aquests treballs d’una anella que ha de tenir un cop enllestida un Pavelló de 5000 places, Una piscina i la Pista central dels Jocs.

Pel que fa el temps, Dia marcat per una pujada clara de temperatures. Farà calor més normal de finals de juny que de mitjans de maig. Al matí alguns núvols prims i a la tarda sol.

TEMP: 28 MAX 14 Mín

 

Foto:JoanM.Salvat

 

 

 

 

PUBLICITAT