Trobats els menors desapareguts i el festival Food Truck

PUBLICITAT

Aquest cap de setmana destaquem la cerca dels dos menors tarragonins que van donar-se com a desapareguts divendres, així com la celebració del festival Food Trucks que es realitza a la TAP, a més de la derrota del Nàstic davant l’Elx.

Els dos menors de Tarragona que aquest divendres es van donar com a desapareguts van ser trobats el mateix dia al vespre. Els joves, una noia de 16 anys i la seva parella, de 15, van aparèixer a l’Aldea, en perfecte estat de salut. Van ser veïns de la localitat ebrenca els que els van reconèixer a l’estació de tren i van alertar els Mossos. La noia havia fugit el dijous del centre de menors de Tarragona en el qual es troba internada. De fet, tots dos ja van ser notícia fa uns mesos quan es van intentar suïcidar en llençar-se del Pont de Santa Tecla de Tarragona.

Aquest cap de setmana se celebra a la Tarraco Arena Plaça la tercera edició del festival Footd Truck. Ho fa amb novetats, com un concurs de Bottle Flip. A més hi ha propostes diverses com el mercat vintage, actuacions i classes de ball, a més de molt menjar.

I en esports el CBT rep aquest dissabte a les 7, al pavelló del Serrallo, a l’Albacete. Un partit clau per als de Berni Álvarez per mantenir-se a la LEB Plata. I en futbol, el Nàstic va caure aquest divendres per 1 a 3 a casa contra l’Elx. Els visitants van destrossar els grana a la primera part, i el gol de Barreiro en el tram final tan sols va maquillar el resultat.

PUBLICITAT