RTVE aposta per els Jocs Mediterranis

arcalde

PUBLICITAT

El compte enrere per la celebració dels Jocs Mediterranis s’accelera i l’organització cerca seguir tancant serrells de la competició.

El darrer ha estat la col·laboració per definir i regular la cobertura mediàtica dels Jocs amb TVE.

L’acord segons el mateix Alcalde Ballesteros ha manifestat en un comunicat permetrà que 480 milions d’espectadors potencials dels tres continents puguin tenir informació dels Jocs. Ara caldrà veure quina és la resposta real de TVE en la cobertura esportiva dels Jocs.

La competició acostuma a ser poc atractiva, televisivament parlant, mancada de noms il·lustres o de grans figures mundials que puguin atreure a l’espectador.

Era el dia marcat al calendari i puntuals han començat les feines al carrer Ferrers per seguir descobrint una mica més del Circ Romà de Tarragona.

L’objectiu no és cap altre que poder mostrar un tros més de la grada nord d’aquest circ i els treballs de preparació s’allargaran dues setmanes.
La consellera de Patrimoni, Begoña Floria, ha explicat que els treballs es podran fer durant tot aquest 2016.

L’actuació s’emmarca en el Conveni de col·laboració entre la Fundació Mútua Catalana i l’Ajuntament de Tarragona. La Fundació contribueix a les despeses de prospecció i recuperació arqueològica de les voltes del Circ romà d’aquesta zona, seguint el Pla director del Circ, amb la intenció de fer-la visitable i per posar-la a disposició de la ciutadania; atorgant a l’Ajuntament 110.000€.

A Altufulla podem gaudir d’aquest BarnaSants amb los Ratones i el Guiu el Niño de la Hipoteca i Tarragona es vesteix dels anys 20 i de musica Dixie aquest dies.

Ens en dóna més detalls el Jesús Sarmiento

Ernesto Ekaizer ha estat el darrer convidat de les Jornades Experiència de Periodista que organitza el col·legi de periodistes a Tarragona.

Ekaizer en la seva xerrada ha parlat del periodisme com una professió artesanal i de la independència dels professionals.

Aquesta ha estat ja la vuitena experiència de periodista que es fa a Tarragona.

Avui hi ha reunió del CRT per parlar sobre el projecte de BCN World, reunió que sembla que pot portar alguna enganxada entre Govern i territori després de la proposta llençada des de la Generalitat per fer una consulta sobre el projecte.

El conseller d’economia, Oriol Junqueres, ja ha anunciat que no vindrà i l’alcalde de Salou Pere Granados en una entrevista a la Xarxa, diu que espera explicacions.

El mateix Granados ja ha anunciat que si cal es faran mobilitzacions per defensar el BCN World.

Els que sí que es mobilitzaran són els pescadors de Tarragona. Serà el pròxim dia 4 d’abril quan faran una jornada de vaga per demanar solucions a la delicada situació que passen a causa de la davallada de captures i de qualitat del peix blau.

El Ministerio de Fomento ha cedit a l’Ajuntament el tros de l’antiga N340 que hi ha a l’Arrabassada al costat del camp del Nàstic.

L’Ajuntament ha d’acceptar la cessió en el ple d’aquest divendres i en principi en aquells terrenys s’han de construir uns 750 pisos,

EL TEMPS

Un temps avui marcat en principi pels núvols i per la pluja que ha de ser protagonista novament durant bona part del matí i les precipitacions es poden allargar fins al migdia. De cara a la tarda com ja ha passat aquest dilluns es poden obrir clarianes.

Les temperatures seguiran frenades i més baixes lògicament a l’hora de la precipitació.

TEMP MÀXIMA 12 MÍM 7

 

 

PUBLICITAT