Un debat a TV3 encén la primera polèmica electoral

Debat-a-TV3

PUBLICITAT

L’absència de PSC, CiU i PP al debat de candidats que TV3 Tarragona havia proposat a vuit bandes ha generat la primera polèmica d’aquesta campanya.

Els partits han excusat la seva presència dient que el pròxim dia 21 TV3 ja ha convocat un debat a quatre, amb la presència dels partits amb representació municipal.

Al debat que es podrà veure aquest dimarts finalment hi van participar ICV, ERC, C’S i la CUP.

En una jornada electoral marcada pel desembarcament a Tarragona per una de les darreres patums a la ciutat.

C’S ha fet una demostració de força al Palau de Congressos i el seu líder, Albert Ribera ha convocat a 800 persones a l’acte central de campanya.

ESCOLTA LA CRÒNICA DE L’ANNA ABAD

C’s també té obert un nou foc a causa d’un anunci de campanya.

A l’anunci si pot veure una imatge de la colla jove que la colla ha denunciat que C’S l’ha utilitzat sense permís.

Des de la Jove s’ha enviat un comunicat demanant que es retiri la propaganda del partit que encapçala Albert Ribera

Els botiguers de Tarragona carreguen contra la Fira Outlet que s’ha fet a la TAP.

El president de l’Associació de Botiguers, Ferran Milà, ha demanat que no es torni a fer aquesta fira en període fora de rebaixes i reclama que entri el més aviat possible en vigor la llei catalana del comerç que regula aquets tipus de pràctiques. Per milà la Fira s’ha pogut celebrar perquè s’ha acollit a la normativa espanyola i juga amb unes regles diferents que els comerços de la ciutat.

Aquest migdia està previst que es donin més detalls de l’inici del moviment de terres a l’Anella Mediterrània.

Les obres d’adequació del que ha de ser l’epicentre dels Jocs del 2017 començaran després de la inversió de 12 milions d’Euros de Caixa Bank i amb la intenció de poder començar a preparar els terrenys que han d’acollir els principals equipaments. La UTE tarragonina Dragados Transmader serà l’encarregada de realitzar els treballs.

Aquest divendres 15 de maig se celebrarà el quart Night & Shop by Tarragona en sis espais de la ciutat i que comptarà amb diverses activitats, com desfilades de moda, concerts i tapa especial Night & Shop, a més d’importants descomptes i un nou concurs a les xarxes socials Facebook i Instagram. La nit de botigues obertes, una campanya destinada a dinamitzar l’activitat comercial de les botigues, començarà a les vuit del vespre i finalitzarà a la mitjanit.

Pel que fa el temps, calor,molta calor a Tarragona i arreu del país. Temperatures poc normals per l’època que es poden enfilar fins els trenta graus fins i tot al costat de la costa.

 

 

 

 

 

PUBLICITAT