Un nadó i dos adults moren en un accident de trànsit a l’AP7 a l’alçada de Cambrils

963855

PUBLICITAT

Un accident a l’AP7 a l’alçada de Cambrils deixa tres morts, dos homes de menys de 30 anys i un nadó de 18 mesos. A més a més dos ferits greus es troben ingressats a l’hospital Joan XXIII de Tarragona i un ferit molt greu ha estat traslladat a Barcelona a l’Hospital de Bellvitge.

Dilluns de presentacions a la pre-campanya de les municipals d’aquest mes de maig.

En plena contra programació, CiU presentarà la llista amb Albert Abelló al capdavant. Ho farà a les vuit del vespre a l’antiga Audiència.

Per la seva banda el PP a la mateixa hora però al col·legi d’advocats presenta la “Tarragona guanyadora” d’Alejandro Fernández.

Protecció civil fica a prova les alertes del Plaseqcat a 37 municipis catalans, d’aquests 11 al tarragonès.

El simulacre ha de servir per comprovar el funcionament de les sirenes i familiaritzar la ciutadania amb el so d’avís químic. L’alarma consta de tres senyals d’un minut de durada separats per silencis de cinc segons. Quan l’exercici hagi acabat, se sentirà el so final d’alerta, un senyal continu de 30 segons de durada.

Un 20% del turisme que rep la Costa Daurada prové de Catalunya.

Ho ha explicat el gerent del patronat de Turisme de la Costa Daurada, Octavi Bono, qui s’ha mostrat també moderadament optimista tot i el lleuger descens que ha experimentat els ingressos per la taxa turística a les comarques tarragonines el darrer any.

La recaptació per la taxa turística ha baixat un 1,02% fins als 5,816 MEUR. Tarragona se situa per darrera Barcelona i la Costa Brava com a principals destinacions turístiques del país

Pel que fa al temps dilluns marcat pel sol i pràcticament amb un cel ras completament. Les temperatures amb un clar contrast entre el dia i la nit.

De fet s’espera una màxima que pot fregar els 23 graus i la mínima els 8.

 

 

 

PUBLICITAT