Una cinquantena de persones protesten a Tarragona contra l’actuació policial a Salou el dia que Interior defensa el paper de la Policia

DSC_0636

PUBLICITAT

El conseller d’Interior Jordi Jané ha defensat l’actuació dels Mossos en la mort d’una persona de nacionalitat senegalesa a Salou.

Jané ha convocat per aquest migdia una Junta Extraordinària de Seguretat a l’Ajuntament Salouenc i ha parlat de dos testimonis civils que avalarien la versió dels mossos.

L’acció està sota investigació i segueix oberta ja que la família de la persona morta manté la seva versió que la mort va ser provocada pels Mossos.

Des de diferents col·lectius de l’esquerra de Tarragona s’ha criminalitzat l’acció dels mossos en una manifestació que es va fer al carrer Sant Francesc davant de la delegació del Govern Català.

Per la seva banda el Comissari en Cap dels Mossos, Jose Luis Trapero, ha donat detalls de l’operació i del moment dels fets. On segons la policia la persona morta s’hauria precipitat intentant fugir i sense entrar en contacte amb la Mossa que el va intentar prevenit.

El germà de la víctica, Ibrahima Sylla ha estat clar en la versió que manté la família i ha apuntat cap a l’actuació dels Mossos.

Aquest dimecres mig centenar de persones s’han concentrat a Tarragona com dèiem i unes 300 a Salou s’han manifestat reclamant justícia pels carrers de la població.

L’Ajuntament de Tarragona desenvoluparà el Pla Director del Circ Romà i del Fòrum de la Colònia. Els projectes, que consisteixen en recuperar l’evolució històrica d’aquests espais, es tracta d’un full de ruta pels propers vint anys. En el cas del Circ el Pla Director està xifrat en 45.000 euros i comptarà amb 36.000 euros atorgats pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i en el cas del Fòrum de la Colònia comptarà amb 28.875 euros que ha atorgat el Ministeri.

L’Ajuntament pretén així recuperar i donar valor a dos dels llocs més emblemàtics de la ciutat i del patrimoni romà de Tarragona.

La Watermelon pool dóna els 15 noms dels TTVS que es mullaran aquest dissabte al carrer Trinquet Vell.

El guanyador Carles Carrasco compartira premi amb Albert Punyet segon classificat la llista dels altres tretze l’encapçala Joel Giné i el segueixen Cinta Olivan, Pat Anton, Gustavo Cuadrado, Yasmina Armesto, Montse Adan, Marc Martorell, Kevin Bordas, Gina Junco, Andrea Torres, Vicens Pascual, Helle Kettner i Núria Jacas.

Podeu recuperar les entrevistes amb els protagonistes de la Watermelon a RCTGN

Pel que fa al temps: Núvols, calor i marcada xafogor per una jornada d’aquelles pesades i on només es veurà el sol tímidament.

No es descarta que s’escapi algun plugim poc important en qualsevol moment del dia.

TEMP MÀXIMA 31 MÍM 24

 

 

 

 

 

 

 

 

PUBLICITAT