Unió deixa el Govern, abandona els càrrecs a la Generalitat i al Parlament i manté oberts els fronts locals

Tarragona1

PUBLICITAT

Els rumors del trencament entre CDC i Unió s’han acabat confirmant i finalment el partit demòcrata cristià ha decidit deixar els seus càrrecs al Govern català.

El secretari general d’Unió Democràtica, Ramon Espadaler, ha estat clar quan ha parlat d’abandonar el Govern.

A Tarragona Josep Maria Prats espera ordres del partit per saber quina ha de ser la seva postura a l’Ajuntament i segons a explicat a Tarragona21 el secretari d’habitatge de la Generalitat el tarragoní Carles Sala sembla que no estaria disposat a deixar el seu càrrec.

El trencament entre Unió i CDC també toca a la Diputació i al Consell Comarcal on s’hauran de tornar a parlar els pactes de Govern a priori establerts.

Òscar Cadiach marxa per intentar aconseguir fer cim del Broad Peak i acabar el repte dels catorze vuit mil.

El del Broad Peak és el darrer dels cims més alts del món que li manquen a l’alpinista Tarragoní.
Cadiach es va quedar a només 20 metres en el seu darrer intent i per això destaca la importància de la part mental de l’expedició. Com va avançar Ràdio Ciutatd e Tarragona, l’intent es produirà la darrera setmana de juliol. La novetat serà un quart camp que l’expedició de Cadiach instal·larà a 7.500 metres d’alçada a poc més de 500 metres del cim.

L’Ajuntament de Tarragona vol tancat possibles polèmiques i desvetlla els preus de les medalles, pins i bastons que va entregar el passat dissabte en la constitució de l’Ajuntament.

Els preus s’allunyen força dels 800 euros que costava el bastó a Reus.

Ens ho explica l’Anna Abad.

Aquesta tarda a les set el grup de treball en defensa de la Sanitat Pública a Tarragona ha convocat una concentració per protestar contra els plans funcionals. La concentració es farà davant de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla a la Rambla Vella.

Des del grup de treball es segueix denunciant que hi ha competències que realitza l’hospital de Santa Tecla que hauria de fer Joan XXIII i que s’està encobrint una privatització de la sanitat catalana.

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) organitza, per sisè any consecutiu, la campanya Sopars sota els Focs. Enguany se celebrarà del 30 de juny al 4 de juliol coincidint amb el 25è aniversari del Concurs de Focs Artificials. L’acte ha estat presentat per la nova regidora de Turisme, Begoña Floria i els representants d’ARPA, Carles Llobet i Ramon Martí.

En total 7 restaurants participaran d’aquesta iniciativa.

Pel que fa el temps. Dia marcat pel sol que dominarà tota la jornada amb un cel completament serè.

Les temperatures seguiran sense un ascens clar però amb màximes en lleuger ascens.

TEMP MÀXIMA 28 MÍM 14.

 

 

PUBLICITAT