Unió manté l”status’ a la llista d’Abelló

SONY DSC

PUBLICITAT

Convergència i Unió escenifiquen la seva entesa per les municipals a Tarragona. Albert Abelló ja és oficialment cap de llista de CiU per les municipals, mentre el seu número 2 serà Josep Maria Prats, president d’UDC a la ciutat.

Unió seguirà amb els números 2, 5 i 9 com era tradicional. Belen Riola i Carlos Calderon es perfilen com a possibles noms al top ten. Sobre la taula també el nom d’Anna Solé, l’únic que ha dit el mateix Prats.

El president de CDC a Tarragona, Jordi Sendra, ha aprofitat la presentació de l’acord per enviar un missatge al PSC, després de que Elvira Ferrando s’incorpori a la llista de Ballesteros.

Aquest dimarts els estudiants universitaris i de secundària estan cridats a la vaga  per part del Sindicat d’Estudiants.

Protestar contra el 3+2 proposat pel ministre Wert i la defensa de l’ensenyament públic són les principal reivindicacions dels estudiants que es manifestaran a partir de les 12 del migdia des de l’Imperial Tarraco.

Des d’avui mateix tots els usuaris de l’EMT ja poden seguir en temps real, els recorreguts dels busos, l’arribada d’aquests a les parades o les possibles incidències.

Una APP anomenada “Etmou” serà l’encarregada de facilitar agafar el Bus als usuaris.

La Tinent d’Alcalde de Mobilitat, Begoña Floria, s’ha marcat com a repte arribar als deu milions tarrogonins que facin servir el bus anualment.

Us expliquem També que aquest cap de setmana s’estrena la temporad del Feel Vermut. Un Feel Vermut que arriba per tercer any a la ciutat. Ho farà a la Rambla de Camp Clar i amb la intenció de recaudar fons per la Fundació Bonanit.

El Feel Vermut es farà també el dia 2 de maig a la Plaça de La Font a favor de la Lliga Contra el Càncer, pel dia de la Marató de TV3 i encara amb data per confirmar aquest pròxim estiu.

Pel que fa al temps tornarem a tenir un dia rúfol i marcat pels ruixats que poden deixar força més aigua que no pas  aquest dilluns on la pluja ha estat pràcticament testimonial. Les temperatures seguiran sense massa canvis

TEMP Màx 18 Min 10

 

 

 

PUBLICITAT