Urbanisme, cultura, medi ambient i David Fernández centren la campanya a quatre dies de les eleccions

CFZL5gtVEAAqafU

PUBLICITAT

La visita del líder de la CUP, David Fernández, al palau de congressos ha convocat a unes 350 persones per seguir un dels actes més multitudinaris d’aquesta campanya a Tarragona.

Les propostes del PSC per a cosir la ciutat amb dues grans avingudes a llevant i al nord i l’acte central d’ICV amb la presència de Joan Herrera a Tarragona aquest vespre centren els darrers dies de campanya a la ciutat.

Escolta la crònica de campanya de l’Anna Abad

El candidat de CiU, Albert Abelló ha proposat les darreres hores l’augment d’un 2% del pressupost municipal destinat a la cultura i des d’ERC, Pau Ricomà ha criticat la tala d’arbres de forma indiscriminada a l’anella verda de la ciutat.

Per la seva banda el popular, Alejandro Fernández, ha demanat que es pugui escollir lliurement el centre on els pares volen escolaritzar als seus fills.

També destaquem el debat que va convocar l’associació Nits Q amb els diferents representants polítics per a parlar de l’actual situació de l’oci nocturn a Tarragona, on s’ha parlat des de les inspeccions dels locals, passant per la salut actual d’aquest oci nocturn a Tarragona.

El Nàstic té 200 entrades pels socis per acompanyar a l’equip a Osca.

Així ho ha comunicat el president grana, Josep Maria Andreu acompanyat del Director General Lluís Fàbregas.

Aquest dimecres i dijous fins les vuit del vespre els socis es poden apuntar per recollir la seva entrada i si se supera la demanda dijous a un quart de nou del vespre es farà un sorteig per decidir quins són els socis afortunats. Les entrades costaran 23 euros.

Escoltem l’opinió que ens envia per Whatts App el Carles Cortés

Precisament per aquest partit a Osca l’Ajuntament de Tarragona habilitarà la pantalla gegant de la tabacalera per a tots aquells aficionats grana que vulguin veure el partit que es jugarà diumenge a les sis de la tarda.

Finalment el consistori tarragoní ha desestimat la primera opció que era instal·lar la pantalla a la Plaça de la Font a causa de l’alt cost econòmic que això suposava.

Repsol ha realitzat un simulacre d’emergència general. El simulacre ha comptat amb la participació dels Bombers del Parc Químic, personal de l’Autoritat Portuària i efectius de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Repsol realitza a Tarragona a l’entorn de 200 simulacres cada any, de diferent format i abast, que serveixen per anar revisant els protocols de seguretat de l’empresa i mantenir format al personal.

Pel que fa el temps, deixem enrere l’episodi de ruixats i el sol ha de predominar durant bona part de la jornada només amb algun núvol prim que a priori no ha de deixar precipitació. Lleugera baixada del termòmetres sobretot ho notarem amb les mínimes que han baixat uns tres graus. Els migdies però seguiran molt agradables.

TEMP MÀX 23 MIN 11

Avui l’apunt va sense música #diasensemúsica

 

Foto:Acte de la Cup (Joan Ruiz a Twitter)

 

 

 

PUBLICITAT