Veïns de les urbanitzacions de Llevant proposen un pla d’actuació per la millora del trànsit a les platges

image_large-5

PUBLICITAT

Els molts problemes de cotxes que hi ha a l’estiu a les platges de la ciutat sobretot a la platja llarga han encès els llums d’alarma. Els veïns de Llevant han presentat el seu pla per millorar l’accés a les platges de Tarragona.

La presidenta i l’expresident de l’Associació de Veïns de Llevant han explicat quin ha de ser el full de ruta.

Ens ho explica Anna Abad

 

ERC i CUP busquen socis per demanar un ple extraordinari sobre els Jocs. Aquest matí els dos partits es reunirà i intentaran tenir el suport de com a mínim tres regidors més que és el que necessiten per a poder tirar endavant la proposta. De moment i segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Tarragona, Ciutadans no s’apuntarà a votar a favor de la proposat d’ERC i CUP.

Carles Castillo serà el candidat a Tarragona del PSC a les pròximes eleccions del 27S.

Castillo s’ha imposat a les votacions de les agrupacions i un cop superats els tràmits l’ex conseller tarragoní serà el relleu de Xavier Sabaté al capdavant dels socialistes a les eleccions catalanes. La número dos de la candidatura socialista serà la vallenca Rosa Maria Ibarra que també es va presentar per encapçalar la llista.

Bonavista ha buscat els seus colors aquest cap de setmana ens ho explica. L’Estefania Cabrera

La Salle Tarragona ha expressat el seu condol per la mort aquest cap de setmana d’una alumna d’aquest centre en un accident de trànsit. La noia de 13 anys havia sortit del cotxe amb el que anava a causa d’una avaria quan un altre vehicle va atropellar a la noia i als seus acompanyants.

Pel que fa el temps. Un temps que seguirà sense pràcticament canvis tot i els núvols que va créixer la tarda d’aquest dilluns aquests no van deixar ruixats a Tarragona. Per avui esperem sol, calor i xafogor, tres ingredients que sembla que ens acompanyaran bona part de l’estiu. Les mínimes pujaran i faran les nits encara més insuportables.

TEMP MÀXIMA 32 MÍM 24

 

 

Avui marxem amb aquest so i aquestes imatges.

PUBLICITAT