Weekly Tarragonès | Vila-seca dona el tret de sortida al FICVI

El celler de Vila-seca acull la gala d’obertura del FICVI

Ha arrencat aquesta setmana el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) que presenta enguany un total de 45 curtmetratges en la seva 8a edició, seleccionats d’entre un total de 1.140 candidats. El Celler de Vila-seca va acollir el vespre d’aquest divendres la gala d’obertura d’un festival que s’allargarà fins al 22 d’aquest mes d’octubre.

L’alcalde de Salou viatja a Madrid per reunir-se amb la ministra de transports

PUBLICITAT

L’alcalde de Salou, Pere Granados es va reunir dimecres, a Madrid, amb la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, i el secretari general d’infraestructures, Xavier Flores. La trobada va servir per, entre altres assumpte, tractar temes d’interès per a la millora de la mobilitat de Salou, així com repassar l’estat de les obres ferroviàries que s’estan executant a càrrec de l’Estat.

Salou aposta per un pla de senyalització horitzontal per reforçar la seguretat viària

L’Ajuntament de Salou ha iniciat el procés de renovació de la senyalització horitzontal a diversos carrers del municipi amb l’objectiu de millorar la senyalització i la mobilitat viària. Aquesta intervenció té una inversió prevista de 217 mil euros i afectarà a un total de 37 carrers. Es renovaran passos de vianants, símbols, illetes, parades de bus, parades de taxi i zones de càrrega i descàrrega, utilitzant pintura de doble component. Els treballs s’iniciaran a principis de novembre i es preveu que tinguin una durada d’aproximadament d’uns sis mesos.

Les noves àrees esportives i de salut de la Pineda, guardonades com a millor Parc Urbà amb caràcter esportiu

Les noves àrees esportives i de salut, ubicades al passeig marítim de la Pineda han estat guardonades recentment com a millor Parc Urbà amb caràcter esportiu, durant les jornades del Simposium Urban Solutions, organitzades pel Clúster de “Energías Renovables de Galicia” (CLUERGAL) a Santiago de Compostela. Aquests guardons reconeixen el concepte, el disseny, la construcció, la verificació, l’ús i el manteniment dels parcs urbans realitzats pels professionals del sector.

Vila-seca recobra la seva història rehabilitant diversos espais al Parc de la Torre d’en Dolça

L’Ajuntament de Vila-seca ha iniciat recentment els treballs de rehabilitació en espais d’interès històric, arqueològic i mediambiental del Parc de la Torre d’en Dolça. La primera de les zones on s’està actuant és la vil·la romana dels Aragalls, on ja es van fer intervencions entre els anys 1979 i el 1980. Actualment, també s’està treballant en la bassa de la mina de soldó que està previst que es rehabiliti per complet amb l’objectiu d’evitar el seu deteriorament.

Cau en un operatiu a Salou una banda especialitzada en falsificar moneda

L’operatiu policial que els Mossos i la Policia Nacional van dur a terme el 20 i 21 de setembre a Salou i Reus contra una organització especialitzada en falsificar i distribuir moneda s’ha tancat amb sis detinguts. La investigació es va iniciar el mes de gener arran de dos dispositius que van tenir lloc els anys 2021 i 2022 contra persones de la mateixa banda. Cinc dels arrestats ara tenen entre 19 i 23 anys i un és menor d’edat. A banda d’un delicte de falsificació de moneda, la policia els atribueix un de tràfic de drogues. Tot plegat ha permès desmantellar el laboratori de moneda falsa més actiu dels últims anys a Catalunya.

Salou acull aquest diumenge la cursa de RAC1

Salou acull aquest diumenge 15 d’octubre, coincidint amb el Pont del Pilar, la 8a cursa de RAC1. Aquest esdeveniment esportiu se celebra a la província de Tarragona per segona vegada, i l’organitzadora, RAC1, ha establert l’objectiu de batre el rècord de participació de la ciutat, estimant que hi participaran unes 2.200 persones.

PUBLICITAT