#WeeklyTarragonès | El desenvolupament turístic torna a fer parada a Salou

Torna el SalouCongress dedicat a la innovació turística

Torna el SalouCongress en la seva 2a edició el divendres 10 de novembre. Un esdeveniment que comptarà amb la participació de diferents experts internacionals del sector del turisme amb l’objectiu de treballar en el desenvolupament d’aquest. L’alcalde de Salou, Pere Granados, destaca que esperen repetir l’èxit de la 1a edició. A més, Granados també assenyala que des de Salou es treballa per convertir el municipi en un referent en quant a sostenibilitat i digitalització. 

Els desperfectes causats pel temporal a Roda de Berà no estaran reparats fins a Setmana Santa

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Roda de Berà confia que els treballs per reparar els danys del temporal Aline estiguin acabats en el primer trimestre de l’any vinent, previsiblement per Setmana Santa. El municipi va ser l’epicentre de l’aiguat de la setmana passada, el qual va provocar estralls a la platja Llarga i al passeig marítim. L’alcalde Pere Virgili ha reclamat una solució “temporal” al Ministeri de Transició Ecològica fins que el projecte de renaturalització no sigui una realitat, ja que, sosté, el turisme n’és el motor econòmic.

Salou cedeix un solar a la Generalitat per a la construcció d’una escola

L’Ajuntament de Salou ha acordat cedir a la Generalitat de Catalunya un solar municipal de 12.000 metres quadrats on es construirà pròximament una escola. La intenció és construir en aquesta parcel·la un nou institut escola que acolliria alumnes d’edats compreses entre els tres i els setze anys. El solar cedit es troba al cap de Salou. Concretament a l’Avinguda Pla de Maset, flanquejat pels carrers Caçadors i Fonoll.

Ataquen amb artefactes incendiaris la casa d’un periodista ucraïnès a Roda de Berà

La casa del periodista ucraïnès Anatoli Sharí a Roda de Berà va ser atacada la matinada d’aquest dimarts amb artefactes incendiaris. Els fets van passar cap a tres quarts de cinc de la matinada. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per trobar l’autor dels fets. El periodista, crític amb el govern de Zelenski, ja havia rebut diverses amenaces, i la policia li fa un seguiment i està en contacte permanent amb ell.

Els fets delictius baixen a Salou

Els fets delictius baixen a Salou. Recentment, s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat del municipi on s’han exposat els dispositius duts a terme i fet un balanç delictiu dels últims dos anys en la localitat. El resultat principal assenyala que els delictes han disminuït en gairebé un 11%. A més, els robatoris amb força han registrat una baixada del 15,4%, i els relacionats amb violència o intimidació un 18,4%.

L’osonenc, Dani Feixas, premiat en el FICVI

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca (FICVI) va tancar el darrer diumenge la 8a edició atorgant el premi nacional a millor curtmetratge de ficció a l’obra ‘París 70’ de l’osonenc, Dani Feixas, que serveix com a preselecció per als premis de l’Acadèmia de les Artes i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya. L’entrega de premis va ser al celler de Vila-seca després d’una setmana de festival que va acollir més espectadors que edicions passades, un total de 2.300.

PUBLICITAT