#WeeklyTarragonès | El ‘Hard Rock’ es manté al centre del debat polític català

El ‘Hard Rock’ segueix encallant les converses pels pressupostos de la Generalitat

El Hard Rock segueix sent un dels principals esculls en les converses entre els comuns i el Govern per acordar uns nous pressupostos del 2024. En una nova reunió amb l’executiu, la segona, En Comú Podem els ha traslladat que si s’acaba executant el projecte, ells no donaran suport als comptes per a l’any vinent.

Pere Granados lamenta l’exclusió del ‘Hard Rock’ dels pressupostos de la Generalitat

PUBLICITAT

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat contrari a l’anunci fet aquest dimecres per la consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat, Natàlia Mas, que va avançar que el pressupost de l’any 2024 no inclou cap partida destinada al projecte turístic Hard Rock, igual que els pressupostos d’aquest darrer any. Des del govern de Salou asseguren que aquestes declaracions els han decepcionat. Granados deixa clar que “aquesta notícia no és positiva per a Salou”.

Vila-seca signa un conveni per a l’impuls del servei d’atenció integral LGTBIQ+

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i el director general de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya, Xavier Florensa, han signat aquest divendres el Conveni del Servei d’Atenció Integral (SAI) de Vila-seca. Aquest nou servei tindrà les funcions d’impuls de les polítiques públiques LGTBI+ al municipi, des del disseny de plans d’acció i la creació de nous protocols fins a l’elaboració d’actuacions de sensibilització o la definició de campanyes; i d’altra banda, també s’encarregarà de l’atenció directa i l’assessorament a les persones LGTBI+.

Gaietà Jové, nou president de l’Executiva Comarcal d’ERC al Tarragonès

El Congrés Comarcal d’ERC al Tarragonès va avalar la nova Executiva Comarcal del partit que estarà encapçalada pel tarragoní Gaietà Jové. El nou president estarà acompanyat per un equip paritari amb gent de diverses Seccions Locals d’arreu de la comarca del Tarragonès. La candidatura de Jové es va imposar per 53 vots favorables a l’altra llista presentada, encapçalada per la salouenca i fins ara presidenta de la Secció Comarcal, Virgínia Martínez i Torres, que va obtenir 52 vots.

L’Eix cívic de Salou: un exemple de planificació urbana responsable i visionària

Salou es prepara per donar vida al projecte Eix Cívic, una iniciativa ambiciosa que promet canviar la fisonomia urbana i millorar la vida comunitària amb una visió innovadora. Unificar, vertebrar i cohesionar el municipi són alguns dels seus objectius principals. El projecte, que està ara mateix en fase de desenvolupament, compta amb un procés de participació ciutadana, a partir del qual els residents poden aportar les seves opinions i suggeriments.

Vila-seca i la fundació Josep Carreras uneixen forces en la Gala Benèfica contra la leucèmia

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca ha acollit la Gala Benèfica a favor de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia aquest divendres al vespre. Aquest any la gala, més flamenca que mai, va comptar amb l’actuació d’una de les figures més importants de la música flamenca: Tomatito. Guitarrista de referència que va acompanyar durant molts anys al mític Camarón de la Isla. Aquest concert extraordinari té com a objectiu aconseguir recaptar el màxim de fons possibles per a la lluita contra la leucèmia.

PUBLICITAT