#WeeklyTarragonès | El ‘SalouCongress’, una aposta sòlida que acosta el talent a Salou

El ‘SalouCongress’ es consolida i projecta el municipi com un hub d’innovació turística

El Teatre Auditori de Salou (TAS) va ser l’escenari aquest divendres de la segona convenció de SalouCongress, una jornada de caràcter internacional que ha aplegat experts de renom mundial del sector turístic, tecnològic i industrial. El talent, la innovació i la tecnologia van marcar el debat durant la sessió del matí, a la tarda va ser el torn del canvi climàtic i la sostenibilitat. L’alcalde de Salou i president del patronat de Turisme, Pere Granados, recalca la diversitat de Salou com a fortalesa i destaca que el SalouCongress s’ha consolidat com un fòrum essencial de debat i intercanvi d’experiències, amb el turisme com a eix per acabar enfocant l’objectiu en millorar la qualitat de vida de les persones.

El Tarragonès, entre l’1% de territoris d’Europa en alerta de sequera

PUBLICITAT

Diverses zones de la comarca del Tarragonès formen part del 0,9% de territoris de la Unió Europea en estat d’alerta per sequera, segons dades recollides pels satèl·lits del programa comunitari Copernicus. L’Observatori Europeu de la Sequera (EDO) elabora cada deu dies un mapa amb les zones que, o bé no tenen problemes per falta d’aigua, o bé estan en risc, amb tres nivells: supervisió, avís i, el més greu, alerta, quan hi ha anomalies en el creixement de la vegetació lligades a la falta de pluja i d’humitat. L’actualització més recent, publicada aquest dimarts, mostra dades de l’11 al 20 d’octubre.

Vila-seca presenta el primer Consell Municipal de Persones Grans

Vila-seca ha constituït i presentat oficialment el primer Consell Municipal de Persones Grans en un acte celebrat aquesta setmana a la sala de plens de l’Ajuntament i presidit per l’alcalde de la ciutat Pere Segura. Una cinquantena de persones van voler seguir en directe aquest acte. El Consell Municipal de Persones Grans, que està format per 18 persones de més de seixanta-cinc anys i residents al municipi, va començar a treballar fa uns mesos amb el compromís de crear espais d’intercanvi i reflexió conjunta entre persones.

Salou posa en marxa els bons per a les compres prèvies del Nadal

Salou posa en marxa els bons per a les compres prèvies de Nadal. La campanya “Bons Compra Salou” en la que l’ajuntament ha fet una inversió de 100.000 euros busca fomentar el consum dins del teixit comercial del municipi i revitalitzar l’economia davant la temporada nadalenca. Es tracta d’una acció promocional amb la qual els ciutadans podran gaudir d’un 30% de descompte en les seves compres, en una àmplia varietat d’establiments locals, incloent-hi botigues de moda, serveis com perruqueries, acadèmies i centres de formació, restauració, joieries, joguines i electrodomèstics, fins a un descompte màxim de 30 € per persona. La campanya tindrà efecte des del 13 de novembre fins al 13 de desembre.

El Cos Blanc de Salou es trasllada al passeig de Jaume I

El Cós Blanc de Salou, l’acte més multitudinari i vibrant de la Festa Major d’Hivern es trasllada al passeig de Jaume I en una decisió presa per motius de seguretat. El trasllat de l’esdeveniment al passeig de Jaume I és una decisió presa per motius de seguretat, davant l’alta concentració i aglomeració de participants durant el pas de les carrosses pel carrer Ciutat de Reus, espai on se celebrava fins ara. El passeig de Jaume I es convertirà ara en l’epicentre de la festa donant-li major visibilitat i amplitud. La festa està prevista per al 3 de febrer de 2024 i pot arribar a 45.000 espectadors, a més dels 3.000 integrants de la desfilada de les carrosses.

PUBLICITAT