#WeeklyTarragonès | El temporal de mar deixa petjada a la comarca

El temporal de mar malmet platges i passejos del Camp de Tarragona

El temporal de mar que ha afectat el país entre aquest dijous i divendres ha malmès diferents platges i passejos de municipis del Camp de Tarragona. Roda de Berà i Salou són els dos municipis més afectats, si bé també hi ha hagut incidències a Cambrils, Altafulla o Tarragona. A Roda de Berà l’onatge ha malmès part del passeig marítim, on algunes rajoles han quedat despreses i un mur s’ha trencat.

Foto: Ajuntament de Roda de Berà

Els turistes britànics creixen un 35% en la primera meitat del 2023

PUBLICITAT

El mercat britànic ha registrat 1.307.430 turistes des del gener a l’agost d’enguany a Catalunya, fet que suposa un creixement d’un 35,8%, segons dades de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), que s’ha reunit aquest dimecres a Salou. Tot i que no ha recuperat les xifres d’abans de la pandèmia i del Brexit, s’ha superat la despesa mitjana, la qual es xifra en uns 208 euros.

El director de PortAventura assegura que es mantindrà el pla d’inversions del parc

El director general de PortAventura, David Garcia, ha assegurat que els possibles nous accionistes del parc d’atracció mantindran el pla d’inversió previst per als pròxims cinc anys. “Passi el que passi en el futur, vingui qui vingui ha de seguir veient-lo com un lloc únic per continuar invertint”, ha dit. Tot i això, el responsable ha apuntat que es tracta d’una qüestió de l’accionariat i ha realçat la inversió feta pels actuals accionistes. També ha qualificat “d’oportunitat única’ per al territori el projecte de Hard Rock, ja que confia que atrauria clients asiàtics i nord-americans al complex. 

Divuit anys de presó per assassinar l’amant de la seva exparella a Vila-seca

El Tribunal Suprem ha confirmat la sentència que condemnava un home a divuit anys de presó per assassinar l’amant de la seva exparella a Vila-seca el 2020. El judici es va celebrar l’any passat a l’Audiència de Tarragona amb jurat popular, que va considerar per unanimitat que J.C.H.P. va ser l’autor de propinar diverses punyalades a la víctima, que dormia al domicili de l’exdona del condemnat. També se li va imposar una indemnització de 150.000 i 100.000 euros per a la mare i germana de la víctima i 750.000 euros per als tres fills. 

Dotze dies de terror: Salou celebra la segona edició de “Saloween”

El Salou més terrorífic torna fins al 31 d’octubre amb la segona edició del Saloween. Les regidories de Dinamització Econòmica, Joventut i Infància, han apostat fort, novament, per aquest format transversal i festiu per celebrar el Halloween, el qual converteix el municipi en un veritable focus d’atracció de la Costa Daurada durant dotze dies de terrorífica i frenètica activitat, fonamentalment als carrers.

“Cohete” Suárez ha defensat el liderat al S-CER al Rally Catalunya

Jose Antonio Suárez Miranda, més conegut com a “Cohete Suárez”, ha defensat la primera plaça a la classificació del SuperCampionat d’Espanya aquest cap de setmana en el RallyRACC Costa Daurada. Aquesta prova, amb la falta de la participació enguany del campionat mundial, ha tornat a la terra després d’anys sent únicament d’asfalt amb un total de 9 trams. Aquest dissabte al migdia s’ha fet un tram especial del Rally per Salou.

PUBLICITAT