Xavier Bosch i les fotografies de Chinchilla protagonistes del Sant Jordi a Tarragona

IMG_2651

PUBLICITAT

L‘”Algú com tu” de Xavier Bosch sense el seu Santana, ha estat el llibre més venut (en català) a Tarragona i arreu del país, Maria Dueñas amb l’obra ‘La templanza’ (en castellà) i el recull de fotografies de la nissaga Chinchilla, com a obra local ocuparien el pòdium d’aquest Sat Jordi.  Les Fotografies de Ramon Segur Chinchilla s’ha convertit en un dels llibres més demanats a Tarragona: “Una història de Tarragona en imatges”, signat per Xavier Fernández i el propi Ramon Segú.

La baixada de l’IVA del 21 al 10% a la flor tallada s’ha deixat notar també a la venda de roses que ha augmentat un 7% respecte l’any anterior.

Tarragona veu com l’Atur ha tornat a pujar aquest primer trimester del 2015.

Les comarques tarragonines tenen ara mateix una taxa d’atur del 23’17%.

A Catalunya l’atur se situa en 20,05% I register un total de 758.000 aturats.

Ha començat la VII edició del seu DTapes.En total 57 establiments participaran d’aquest iniciativa pionera a Catalunya I que ara mateix ja es reproueix arreu del país.

El DTapes s’allargarà fins el dia 10 de maig I des d’aquest divendres ja es poden aconseguir els tapòdroms per a fer la ruta pels diferents locals de la zona centre, la Part Alta I el Serrallo.

Pel que fa el temps, El dia començarà amb sol i amb temperatures una mica més altes que aquest dijous però s’anirà tapant cap al final del dia i fins i tot aquest nit matinada poden caure alguns ruixats que s’allargarien fins demà al matí.

Temperatures similars un una mica més altes les mínimes.

TEMP: 24 MAX 11 Mín

 

 

PUBLICITAT