Els Xiquets del Serrallo inauguren el nou local

PUBLICITAT

Aquest diumenge destaquem la inauguració del nou local dels Xiquets del Serrallo, el congrés del Partit Popular de Tarragona, el final del Minipop i una nova campanya de la Guàrdia Urbana.

Aquest diumenge els Xiquets del Serrallo inauguren el seu nou local, situat al Moll de Costa. L’acte, obert a la ciutadania, compta amb la participació dels Gegants del Serrallo, els Diables Voramar i amb l’actuació de la colla.

Tot i que la inauguració es fa avui, des del març els castellers ja hi assagen. El local ha estat una reivindicació de la colla que ha durat molts anys.

 

CONGRÉS PP TGN 

Aquest matí el Partit Popular de Tarragona celebra el seu 12è congrés. En sortirà escollit Alejandro Fernández, que és l’únic candidat a dirigir el partit a nivell provincial. En el congrés hi participaran també la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat i el president del Partit Popular català, Xavier Garcia Albiol.

 

ÚLTIMES HORES DE MINIPOP 

Aquest migdia acaba el Minipop. Ho farà, i sempre que la pluja ho permeti, amb una sessió de DJ de l’Home Llop, que punxarà música dels anys 60 i convertirà l’espai del passeig de les Palmeres en un guateque a la catalana. El festival, en la seva setena edició, ha aconseguit exhaurir entrades gràcies en bona part als tallers infantils. Ahir van destacar els concerts de Mazoni, la Bien Querida i Marion Harper.

 

 NOVA CAMPANYA GUÀRDIA URBANA 

A partir de demà i durant tota la setmana, la Guàrdia Urbana engega una campanya intensiva de control a les zones reservades per al transport públic urbà. L’objectiu és dissuadir a molts conductors del mal hàbit d’aparcar o estacionar en les parades d’autobús.

La consellera de Seguretat Ciutadana, Begoña Floria, ha recalcat que aquestes pràctiques afecten especialment a col·lectius molt vulnerables, com són la gent gran amb dificultats de moviment, les persones amb cadira de rodes o cadiretes de nadons o en general les persones amb dificultats de mobilitat.

La normativa que s’aplicarà als vehicles estacionats en aquesta zona és considerada una sanció greu i correspon a una multa de 200€. Durant el 2017 (fins a finals de maig) ja s’han interposat 169 multes al respecte.

 

ESPORTS

El Nàstic juga aquest diumenge a les 8 del vespre a l’Heliodoro Rodríguez López de Tenerife. Els homes de Nano Rivas volen aconseguir els tres punts per acostar-se a la permanència. De fet, una carambola podria arribar a donar la salvació matemàtica.

 

EL TEMPS

El cel continuarà tapat durant tot el dia i s’espera que fins i tot puguin caure algunes precipitacions. Per dema dilluns, la situació millorarà.

 

L’APUNT

Avui a partir de les 18.30h, el periodista Marcel Gorgori, pujarà a l’escenari del Teatre Tarragona, amb un espectacle projeccions i interpretacions de les millors àries i duos operístics de la història. L’acompanyaran més de 60 músics de Barcelona Filharmonia, 3 solistes i un cor amb prop de 100 veus de Camerata Inpromptu i l’Orfeó Manresà.

PUBLICITAT