Gairebé 25 mil actuacions de millora a la via pública en 9 anys de Brigada d’Intervenció Ràpida

PUBLICITAT

Des que es va crear al 2008 la Brigada d’Intervenció Ràpida ha realitzat un total de gairebé 25 mil actuacions de millora a la via pública entre mobiliari urbà, asfalt i les voreres, que són l’àmbit amb major percentatge d’actuació, millorant la mobilitat dels vianants.

Formada per 17 persones, la Brigada realitza una mitja de 13 actuacions diàries tant al centre com als barris i mostra una foto de l’abans i el després que es plasma al Facebook i web de la conselleria d’Espais Públics i Neteja, una forma d’oferir a la ciutadania la tasca realitzada i que es valora positivament, explica el conseller d’Espais Públics José Luis Martín.

A més, la ciutadania té l’opció d’informar sobre deficiències i incidències a la via pública mitjançant el telèfon verd, correu electrònic i l’aplicació ciutadana EPP! des d’on es recullen la gran majoria d’avisos a partir dels quals s’hi fan les intervencions. A partir de la seva urgència s’efectuen entre 15 dies els normals, en tres els urgents i en tan sols 24 hores els de major urgència.

PUBLICITAT