#InfoTardaDaily | Viñuales (PSC) aposta pels creuers i millorar la Seguretat de Tarragona

El president d’Aena, Maurici Lucena, ha afirmat aquest dimecres que l’Aeroport de Reus no incrementarà considerablement el seu tràfic de passatgers fins que el Prat no arribi al límit de la seva capacitat.

Viñuales PSC
PUBLICITAT

Serà llavors quan les aerolínies derivaran part de la seva activitat a la Costa Daurada. Lucena ha afegit que el desenvolupament del complex de Hard Rock i la nova estació intermodal ferroviària que s’ha de construir a Vila-seca també ajudarien a incrementar l’activitat a Reus. El president d’AENA s’ha compromès a fer una connexió ràpida amb aquesta estació.

D’altra banda, a Tarragona el PSC ha començat a ensenyar cartes de cara a les municipals de l’any que ve.

El seu candidat, Ruben Viñuales s’ha compromès a millorar la seguretat i ha fet una clara aposta a l’activitat creuerista, que altres formacions, com la CUP, qüestionen.

Rubén Viñuales també s’ha ofert a ERC a pactar els pressupostos sempre que la CUP no formi part de la negociació.

Unes 500 persones han estat evacuades aquesta matinada pel fum d’un incendi en un quadre elèctric a l’aparcament d’un hotel de Salou.

Els Bombers han rebut l’avís a les 2.03 hores i hi ha treballat amb vuit dotacions. El foc ha afectat dos bidons amb productes per al manteniment de la piscina a la sala de bombes. El fum ha entrat a l’hotel. El foc ha quedat extingit a les 3.30 hores. Un cop ventilada la zona, els Bombers han autoritzat el retorn de tots els evacuats, pels volts de les 4.00 hores. Cap persona ha resultat ferida.

12 colles participaran en la primera jornada del Concurs de Castells, que es farà el diumenge 25 de setembre a Torredembarra.

Una de les novetats d’aquesta edició és que hi participaran per primera vegada els Bous de la Bisbal. Hi haurà tres rondes conjuntes i les actuacions en solitari seran per a les colles que intentin un 7d7, 5d7 o un castell superior. a banda, com és habitual hi haurà dues rondes de millora opcionals.

La directora tècnica del certamen, Ester Roca, ha destacat la consolidació d’aquesta primera jornada. La primera jornada del Concurs es farà a la plaça del Castell de Torredembarra. En cas de pluja es faria al Pavelló Municipal Sant Jordi.

A Tarragona, continuen els actes de Santa Tecla. Avui s’estrena la Terrasseta.

És l’escenari que hi ha muntat al Parc Saavedra. Fins al dia 21 hi haurà propostes de circ, cinema, música, teatre i activitats en clau feminista. Avui destaca el concert que hi farà Maria Jaume a partir de dos quarts de 8.

En el programa d’actes d’avui, també destaquen dues presentacions. A les 7 es farà la del desè volum dels contes de Santa Tecla.

I a les 9, al Teatre Tarragona, es presentarà el documental “7 de festa”, que parla del procés de recuperació de la festa major des de la reinstauració de la democràcia. L’han dirigit Joana Zapata i Maria Roig.

PUBLICITAT