Iván Luna, nou Rei Canestoltes i Andrea Hidalgo, Reina Concubina

El Mercat Central de Tarragona ha estat l’escenari aquest dimarts 23 de juny a la tarda de la presentació dels nous reis del Carnaval, d’una banda Andrea Hidalgo de la comparsa Disc 45 que serà la XXVII Reina Concubina de Tarragona i per altra Iván Luna com a XL Rei Carnestoltes, qui es disputava el títol amb Luis Costa, per part de la comparsa Colours Fantasy.

PUBLICITAT

De fet el passat divendres Ràdio Ciutat de Tarragona va oferir un especial en directe per conèixer als dos finalistes a Rei Carnestoltes (recupera-ho aquí).

Les comparses Colours Fantasy amb la temàtica de Harry Potter i Disc 45 amb la Llegenda del Siam, van estar les dues guanyadores del Carnaval 2020 que s’ocuparan dels sèquits reials del proper carnaval que encara és aviat per poder assegurar que sigui al 2021. En aquest sentit els dos representats han demanat prudència a la ciutadania en la desescalada precisament per poder gaudir del proper carnaval en les millors condicions.

Adrià Recasens s’ha desplaçat a l’acte de presentació. No us perdeu l’entrevista amb els nous representats del carnaval tarragoni!.

També pots escoltar a continuació la cobertura des del programa Carrer Major i la proclamació dels Reis:

PUBLICITAT