Ivana Martínez presenta l’Estiu Jove i declara que “qui consideri Tarragona una ciutat morta no coneix la programació de Joventut”

PUBLICITAT

L’Estiu Jove 2017 oferirà més d’un centenar d’activitats per als joves en diversos indrets de la ciutat

Ivana Martínez declara que “qui consideri Tarragona una ciutat morta no coneix la programació de l’Àrea de Joventut” just quan s’ha organitzat pel proper 10 de juny una concentració a la Plaça de la Font sota la convocatòria ‘Tarragona, ciutat dormitori’.


Martínez ho ha afirmat durant la presentació de l’edició d’enguany de l’Estiu Jove 2017  on 60 propostes formatives, lúdiques i culturals s’hi sumen a altres 40 activitats presentades recentment del Festival Sota La Palmera.

D’aquesta manera un total de més d’un centenar d’activitats es posen a l’abast dels joves d’entre 12 i 35 anys, per aquest estiu, des del 30 de juny i fins al 16 de setembre, en una edició que ha volgut obrir-se a nous espais i indrets de la ciutat i els barris, com els centres cívics.

Entre la diversitat de propostes, tallers formatius, circ, màgia, teatre, música, dansa, esports, cinema o cuina, entre moltes altres. A més, la meitat d’elles són gratuïtes o a preus assequibles o amb descomptes.

Us en donarem més detalls aquesta setmana al programa 9 de Plaça Corsini on entrevistem també a un dels integrants del programa, el blogger Xavi Barquín de ‘Yonolotiraria‘.

PUBLICITAT