Compartir

La Xarxa i Ràdio Ciutat de Tarragona van produir una exhaustiva cobertura informativa dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L’equip va bolcar-se en el que ha estat un dels esdeveniments esportius més destacats dels darrers anys al territori i s’ha convertit en la principal font d’informació radiofònica sobre els Jocs.

PUBLICITAT

El seguiment va iniciar-se el dilluns 18 de juny (5 dies abans de la cerimònia inaugural) i va tancar-se el diumenge 1 de juliol, amb la cerimònia de clausura. Per tant, Ràdio Ciutat de Tarragona, en col·laboració amb La Xarxa de Comunicació Local i totes les emissores locals del territori, va oferir una programació diària de l’esdeveniment durant 14 jornades.

168 butlletins horaris, des de les 9 h. del matí fins a les 22 h. Un espai informatiu de 4 minuts amb la darrera hora i tota l’actualitat esportiva i social dels Jocs.

Jocs en xarxa. Programa diari des de l’estudi de Ràdio Ciutat de Tarragona amb el seguiment i resum de cada jornada esportiva i de les diferents disciplines. Repàs de resultats, connexions en directe als diferents recintes i seus, entrevistes als diferents protagonistes i donant importància a cada una de les seus. Un programa produït per RCTGN i amb la col·laboració de les ràdios locals adherides a La Xarxa participants en la cobertura dels Jocs.

A banda, la realització d’una càpsula informativa diària d’entre 7 i 10 minuts per als programes informatius de La Xarxa “Notícies en xarxa” i “Esports en xarxa”, amb connexions en directe i el repàs de la darrera hora.

Altres continguts

A més, les retransmissions en directe de la cerimònia inaugural i la de clausura des del Nou Estadi de Tarragona. Cròniques diàries amb tota la informació sobre els resultats esportius i altres reportatges relacionats amb la vida social dels Jocs Mediterranis o el paper clau dels voluntaris.

Contingut audiovisual

Links de contingut audiovisual.

Anar al site especial dels Jocs en xarxa

https://rctgn.cat/jocs-mediterranis/PUBLICITAT
Compartir