Compartir

Ràdio Ciutat de Tarragona en col·laboració amb La Xarxa, es bolca en els en els Jocs Mediterranis Tarragona 2018

El 15 d’octubre de 2011, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis escollia Tarragona com a ciutat organitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis. Uns jocs que van celebrar-se del 22 de juny a l’1 de juliol de l’any 2018.

inauguració jocs mediterranis
PUBLICITAT

Els Jocs Mediterranis van tenir  seu a 16 municipis de la demarcació, van comptar amb fins a 33 disciplines esportives, 4.000 esportistes de 26 nacionalitats i comitès olímpics, 1.000 jutges i representants internacionals, més de 1.000 periodistes, uns 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.

En les diverses competicions esportives es van repartir 784 medalles. Els països capdavanters en nombre van ser Itàlia, amb 156; Espanya, amb 122, i Turquia, amb 95.

A més, els Jocs han deixat un important llegat al territori en forma de noves o renovades infraestructures. La rellevància de l’acte va provocar una important inversió en equipaments esportius que ha significat una millora evident en aquest aspecte per als diferents municipis seu on es van produir actuacions.

La Xarxa i Ràdio Ciutat de Tarragona va bolcar-se en la cobertura informativa d’aquest esdeveniment, un dels esdeveniments esportius més importants i rellevants dels darrers anys al territori. Una cobertura àmplia durant 14 jornades amb una veintena de professionals.

 

  • Dates: del 18 de juny a l’1 de juliol.
  • Continuïtat: informatius horaris (de 9h. a 21h.).
  • Programa de dilluns a diumenge (de 20h. a 21h).
  • Càpsula diària “NEX” Edició Matí, Edició Migdia i Edició Vespre (de dilluns a diumenge).
Els jocs explicats amb accent local

La cobertura dels Jocs a La Xarxa i Ràdio Ciutat de Tarragona va comptar amb la participació de redactors de la emissora a Tarragona, de La Xarxa i d’altres entitats adherides a la XAL (Emun FM, La Cala Ràdio, Ràdio Tordera i L’Espluga FM Ràdio).

 

Anar al site especial dels Jocs en xarxa

https://rctgn.cat/jocs-mediterranis/

PUBLICITAT