L’alcalde de la ciutat turca Çanakkale visita Ràdio Ciutat de Tarragona

Ülgür Gökhan, alcalde de la ciutat de Çanakkale, visita Ràdio Ciutat de Tarragona durant l’estada que la delegació turca aquesta setmana a la nostra ciutat en motiu del projecte europeu comú sobre ciutats intel·ligents.

PUBLICITAT

Aquest dilluns era rebut institucionalment a l’Ajuntament de Tarragona per l’alcalde, Pau Ricomà, i aquest dimarts de la mà de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region ha pogut conèixer diversos projectes smart de la ciutat com el projecte ‘smart heritage’, el projecte ‘smart tourism’, les estrategies TIC de l’Ajuntament de Tarragona, la tasca del Clúster Tic Catalunya Sud, el projecte d’Open Data Lab i els projectes d’innovació de l’empresa d’aigües de Tarragona, Ematsa, des de les seves pròpies instal·lacions, a més d’un dinar institucional.

L’alcalde turc, mitjançant una intèrpret, ens explica el projecte comú en la tasca de les dues ciutats per esdevenir ciutats intel·ligents i innovadores en favor de la ciutadania mitjançant els avenços i noves tecnologies. També destaca les diverses similituds entre les dues ciutats Patrimoni de la Humanitat. En aquest sentit, tenint en compte el llegat històric que també té la ciutat turca amb restes de la batalla de Troya i haver estat indret de la Primera Guerra Mundial, Çanakkale mostra especial interès per diversos aspectes sobre l’àmbit ‘smart heritage’ de Tarragona i el seu tractament tecnològic del patrimoni històric de la ciutat.

PUBLICITAT