La comparsa Cromàtic Fusion guanya la Disfressa d’Or 2017 amb la Ventafocs

PUBLICITAT

Cromàtic Fusion s’ha proclamat la comparsa guanyadora de la Disfressa d’Or 2017 del Carnaval de Tarragona amb una temàtica inspirada en la Ventafocs. En segona posició la comparsa Escola de Dansa Montserrat amb una disfressa de “Sombrero Loco” després d’una gala de gran nivell i apassionant que Ràdio Ciutat de Tarragona ha oferit en directe.

La gala sencera:


Ràdio Ciutat de Tarragona ha oferit en directe, des de la Tàrraco Arena Plaça, la Disfressa d’Or 2017 i ha estat testimoni dels nervis, emocions i el gran nivell que un cop més han oferit totes les comparses participants. Per ordre d’actuació, Sinhus Sport, guanyadora de la passada edició ha participat, tot i no poder concursar, amb disfressa d’indis; Aerodance amb els Jocs Mediterranis 20??; Col·lectiu de Dones de Sant Salvador encarnant un parxís; els Amics de la Part Alta amb Bollywood; Colours Fantasy amb Batman; Fotem-li canya amb l’Àliga de Tarragona; la Ballaruga amb ocells troquílids; Som i Serem de vikings; Cayo Largo de tribu dels Papúes; l’AMPA Carmelites també d’Indis; l’Estudi de Dansa Montserrat de Sombrerero Loco; La Petada de Sexy Animals; La Tàrraco Deluxe de Starlights; Torres Jordi d’Aves del Paraíso; Aquí hi ha marro de Farwest; l’Albada de Alícia en el país de las maravillas; La Unió de revista; i finalment Cromàtic Fusion de Conte de mitjanit, inspirats en la Ventafocs, proclamant-se guanyadora.

Presentada per Doña Soledad León de Salazar, paper interpretat per l’actor tarragoní Josep Ferré, la gala ha comtpat amb sorpreses com la seva pròpia actuació i la de la Prohibida. El Rei Carnestoltes i la Concubina també han tingut presència rellevant amb la seva posada en escena amb un estil temàtic de caire robòtico-electrònic i de fantasia futurista, amb què enguany han volgut arriscar, considerant que està poc vist.

 

No et  perdis la transmissió realitzada per RCTGN en directe, dirigida per Quim Espinosa i la narració d’Adrià Recasens, Jesús Sarmiento, Eloi Tost, Marina Pérez i Antón Gasol, sota la direcció tècnica d’Albert Cots. La prèvia amb intervencions del Rei Carnestoltes, la Concubina i la regidora de festes Begoña Floria, entre d’altres. La gala amb descripció i comentaris de cada actuació, intervencions com les de l’alcalde Ballesteros, un membre del jurat, fotògrafs presents, Carles Cortés, Jordi Viñoles, i la mateixa Soledad, entre altres. Tampoc va faltar davant els micròfons de RCTGN abans d’acabar, la Reina de la Comparsa Cromàtic Fusion, protagonista de la nit, Iris Sánchez.

*Llista de classificació per puntuacions (aquí)

PUBLICITAT