La crisi actual, una oportunitat per a la innovació i l’emprenedoria

La Diputació de Tarragona obre nova convocatòria fins al 31 de juliol dels Premis Emprèn que arriben a la 7a edició i que pretenen impulsar projectes empresarials del Camp de Tarragona. Aquest dimarts a Carrer Major hem parlat amb Francesc Barbero, Diputat delegat d’Ocupació i Emprenedoria a la Diputació de Tarragona i amb Montse Gasparín, una de les responsables de TreeMaternity, una start up de la URV sobre monitoratge de les embarassades i projecte guanyador als Premis Emprèn 2019.

PUBLICITAT

Enguany els premis posen especial rellevància en tots aquells projectes que s’han adaptat al context socioeconòmic derivat de la pandèmia de la Covid-19. Entre tots els premis, es podrà optar a una dotació econòmica total de 35.000 euros. Des de la seva creació, el certamen ha impulsat 159 projectes empresarials al Camp de Tarragona, al Baix Penedès i a les Terres de l’Ebre.

Barbero assenyala que “La emprenedoria i la innovació han de permetre afrontar situacions com l’actual” i que projectes com els que es premien i es presenten a la convocatòria, serveixen precisament per seguir avançant. En aquest sentit indica que “les crisis sempre suposen una oportunitat i cal veure les necessitats noves que cal atendre”.

PUBLICITAT