La CUP envia a fiscalia la despesa en coaching de l’AMT

La fiscalia ha citat a declarar alguns treballadors de l’empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona per la seva participació en cursos de coaching i formació pagats per l’Ajuntament de Tarragona. Aquestes citacions s’han fet a instàncies d’un escrit que va presentar la CUP. L’escrit en qüestió va ser elaborat després que sortís una notícia d’una despesa de 50.000 euros en aquests cursos al digital Porta Enrere. A partir d’aquí Laia Estrada, Consellera de la CUP, va fer una sèrie de preguntes al Consell d’Administració de l’empresa d’AMT, que va costar que responguessin i que a més, consideren que les respostes es contradiuen amb la notícia publicada a Porta Enrere.

PUBLICITAT

Segons la CUP des de presidència del Consell d’Administració, no saben explicar com es va fer la selecció de les persones que realitzaven la formació, ni per què es presenten aquelles tres empreses per fer-ho. Per això consideren que hi pot haver presumptes delictes de prevaricació, malversació de cabals públics, tràfic d’influències i blanqueig de capital. A més asseguren que la data de signatura del contracte és posterior a l’inici de la formació, i hi ha un altre document que és sobre l’adjudicació.

Davant tot això Laia Estrada ha volgut tornar a denunciar l’opacitat amb què actuen les empreses municipals.

Amb tot plegat han remarcat que no tenien cap constància que s’havia dut a terme aquesta contractació, i que són conscients que no cal que es voti en el Consell, però si que és necessari que se’ls informi.

PUBLICITAT