La Forja, el primer local ‘gaming’ especialitzat de Tarragona

Des de fa un parell de setmanes Tarragona compta amb un espai dedicat als esport electònics, també denominats e-sports. League of Legends, Counter Strike, World of Warcraft i una llarga llista de videojocs estan presents al nou establiment La Forja Gaming que tot i estar obert al públic, farà la seva inauguració oficial l’ 11 d’octubre. 

PUBLICITAT

El local compta amb quatre sales diferents adaptades a les necessitats de cadascun i és l’únic a la ciutat de Tarragona amb aquestes dimensions i característiques. Sala per jugadors individuals, per competir contra amics o altra gent o per enfrontar-se en jocs de taula o de realitat virtual. Álvaro de Sancha, conegut com ‘Chapu’, un dels fundadors de La Forja Gaming, explica per què van apostar per aquest repte.

A més a més, des del local preparen la visualització d’esdeveniments com els Mundials del League of Legends que comencen en una setmana. Un espai que no pot trobar-se a cap altre punt de la província i que pot aplegar als fanàtics en un mateix lloc i servir de punt de trobada, segons ‘Chapu’

La Forja Gaming també inclou un espai per equips professionals i semi-professionals de l’àmbit competitiu dels videojocs.

L’evolució dels e-sports ha sigut desenfrenada durant els darrers anys aplegant un total de fins a 63 milions d’espectadors als Estats Units, per exemple, que fa que els esports electrònics igualin en espectadors a la NBA i només siguin superats per la lliga de futbol americà i la de beisbol, la NFL i MLB respectivament.  

PUBLICITAT