La nova ordenança de les terrasses indigna als restauradors

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona vol impulsar una sèrie de canvis a la concessió i llicències a les terrasses regulant l’ocupació de l’espai públic, una situació en la que hi ha postures dispars no només per part del consistori sinó també per part de restauradors i veïns.

PUBLICITAT

Aquest dilluns a ‘Carrer Major’ en parlem amb Javier Escribano, president de l’Associació d’Empresaris Hostalers de Tarragona Ciutat qui indica que el sector està ”indignat”. Tot i haver convidat a la regidora de Domini Públic, Paula Varas, que en primer moment havia confirmat assistència, finalment aquesta ha excusat no poder assistir ni entrar per telèfon.

D’altra banda, a Torredembarra les llicències d’ocupació de les terrasses del Passeig Marítim a Baix a Mar caducaran aquest mes de març. La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra fa mesos que negocia amb Costes, que depèn del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, per tramitar-ne les pròrrogues. N’hem parlat amb Josep Maria Guasch, tinent d’alcalde de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra.

PUBLICITAT