La Plataforma d’Afectats per Idental a les portes de la Diputació

Segueix la lluita i les demandes de la Plataforma d’Afectats per Idental. Després que el ple de l’Ajuntament de Tarragona aprovés una moció en suport als afectats, la intenció era que també n’aprovés una altra la Diputació de Tarragona. ERC havia de presentar aquesta moció al pròxim ple de la Diputació però finalment no serà possible. Dins el contingut d’aquesta moció hi havia un punt on es demanava que aquest òrgan creés una partida pressupostària per, en cas d’emergència i previ peritatge del Col·legi Oficial d’Odontòlegs, ajudar aquelles persones afectades amb problemes i que no tenen diners per pagar-s’ho. Eva Francès, portaveu de la Plataforma d’Afectats per Idental de Tarragona, ha explicat que tenen moltes dificultats per “arribar a la Diputació”.

Afectats per Idental | Fotografia: Laia Estrada
PUBLICITAT

Tots els grups, excepte ERC i la CUP, volien treure aquest acord i pretenien que s’aprovés només la mostra de suport. Davant això la plataforma ha mostrat el seu desacord així com ERC i la CUP, per això s’ha decidit deixar aquesta moció per un altre plenari.

El Parlament i El Congrés de Diputats el principal objectiu

Segons expliquen des de la Plataforma d’Afectats per Idental, el seu objectiu és arribar al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya i que el Govern faci alguna cosa. Però no volen que la Generalitat posi tots els diners, sinó que també s’impliquin altres institucions.

PUBLICITAT