La presidenta mundial de Rotary visita Tarragona

Els propers 17 i 18 de març, la presidenta de Rotary Internacional, la canadenca Jennifer Jones, visitarà Espanya. Jones està fent una gira arreu del món per conèixer iniciatives i projectes benèfics que desenvolupen els clubs rotaris.

PUBLICITAT

Rotary Internacional és la segona associació mundial en nombre de socis després de la Creu Roja, amb més de dos milions d’integrants, dedicats a la solidaritat, al suport social, i amb projectes vinculats a la cooperació internacional, la cultura, l’educació, la salut o la pobresa.

Jones participarà a la XVI Assemblea del Districte 2202 del Rotary, any que tindrà com a governador el reconegut Raül Font i Quer. Aquesta jornada, que acull Tarragona durant el cap de setmana, reunirà centenars de membres dels clubs Rotary del Districte 2202 a l’Auditori de la Diputació de Tarragona, per debatre els futurs projectes de l’entitat i presentar els membres de la governaduria. 

Segons Jones, “reforçar la diversitat, l’equitat i la inclusió son els objectius principals per fomentar una millor convivència entre iguals”.  Des de Rotary aseguren que cal començar des de dalt per aconseguir el creixement del nombre de dones i persones menors de quaranta anys en llocs de lideratge de l’organització. 

PUBLICITAT