La Prèvia del Nàstic-Tenerife (Jornada 23)

5582969254_b88f58e489_z

PUBLICITAT

Sense pressió ni necessitat, però amb il·lusió i missatge el Nàstic rep aquest diumenge a les 17h. al Nou Estadi al Tenerife. Sense pressió i necessitat perquè l’equip arriba després d’encadenar 4 dels 6 últims punts en joc fora de casa als camps de l’Alavés i l’Albacete. Amb il·lusió i missatge perquè una victòria ratifica la zona de promoció d’ascens i des del club s’espera superar les entrades habituals de la temporada al Nou Estadi amb 6.100 espectadors de mitjana.

L’entrenador del Nàstic, Vicente Moreno, ho ha deixat clar a la sala de premsa: l’equip sempre vol guanyar i sempre surt a guanyar, però és evident que els últims dos resultats de visitant donen confiança i fan somiar.

 

Moreno ha insistit que l’equip vol mantenir la bona línia, que no es volen marcar reptes a llarg termini i que és important tenir els peus a terra si comprarem el Nàstic amb molts altres equips o clubs de la categoria. L’entrenador aprofitava la roda de premsa prèvia al partit per reconduir un missatge del president, Josep Maria Andreu, quan afirmava que la promoció d’ascens ha de ser un objectiu. Vicente Moreno traslladava el missatge a l’afició i la seva presència al camp.

 

Són baixa per lesió Marcos Jiménez, Álex López i Gerard Valentín i és dubte perquè no s’acaba de recuperar d’un cop al turmell Jean Luc. Aníbal ja està disponible per entrar a la convocatòria que l’entrenador donarà uns minuts abans de començar el partit.

El Tenerife arriba a Tarragona sense Suso Santana que està sancionat i amb incertesa a la classificació perquè és el tretzè amb 29 punts, a cinc de la promoció d’ascens que marca precisament el Nàstic i set per damunt el descens. Una vegada més Vicente Moreno adverteix del rival.

 

L’àrbitre del partit serà Pablo González Fuertes del col·legi asturià, que xiula per quarta temporada consecutiva a la Segona Divisió A. Li ha xiulat tres partits al Tenerife amb el balanç d’una victòria de visitant i dues derrotes de local, mentre al Nàstic no li ha xiulat mai cap partit.

PUBLICITAT