La primera emissora de ràdio per internet de Tarragona es posa en marxa

Pastor20
Manel Pastor i Estanis Pastor

Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera emissora de ràdio de la ciutat que emet únicament per la xarxa, comença les seves emissions regulars aquest divendres 30 de gener amb un reconeixement a Manel Pastor, històric radiofonista i publicista de la ciutat.  En l’homenatge participa també Josep Maria Martí, un dels referents radiofònics a la demarcació i recentment guardonat amb el premi Ondas per la seva trajectòria.

PUBLICITAT

L’actualitat de Tarragona i els partits del Nàstic en directe

L’emissora tindrà cada dia un informatiu amb l’actualitat de la ciutat de Tarragona elaborat per Quim Pons i un altre amb l’actualitat del Nàstic a càrrec de Carles Cortés.

Precisament les transmissions dels partits del Nàstic seran un altre dels eixos importants de l’emissora. La primera serà aquest diumenge des del Nou Estadi amb el Nàstic-At. Balears. L’equip de transmissions estarà format per Carles Cortés, Quim Pons, Joan Alfons López i Helle Kettner.

A banda d’aquests espais, cada setmana es pot escoltar també el programa “Partit de tornada” que es fa els dilluns a la Sala El Cau.

Els propers mesos s’incorporaran a la programació espais de diferents temàtiques (política, cultura, festes, etc.) sempre vinculats a l’actualitat de la ciutat.

Ràdio Ciutat de Tarragona es pot seguir mitjançant la pàgina web (rctgn.cat), amb l’aplicació per mòbil (Android o Iphone) o mitjançant Tunein.

PUBLICITAT