L’Ajuntament impulsa una campanya per sensibilitzar sobre el reciclatge

L’Ajuntament de Tarragona, amb motiu del Dia Mundial del Medi ambient ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana sobre la gestió de residus. Durant tot el mes de juny, es muntaran diversos punts informatius per tota la ciutat. Aquests espais fomentaran la separació correcta de residus, el reciclatge de cadascuna de les fraccions i l’estructura de l’economia circular mitjançant exemples pràctics.

PUBLICITAT

En els punts informatius també es repartiran materials per tal de realitzar una correcta separació dels residus domèstics, com els cubells reixats per l’orgànica i el trio de bosses de ràfia de colors. També s’entregarà una bosseta de compost per donar a conèixer en què es transformen els residus orgànics. La consellera de Neteja, Sonia Orts, ha explicat que els tarragonins encara no reciclen suficient i que es tiraran endavant campanyes per arribar als mínims europeus.

Als punts informatius també es recordarà als ciutadans els serveis municipals de què disposen com la recollida de residus voluminosos, la deixalleria mòbil o el Telèfon Verd, entre d’altres.

PUBLICITAT