L’exterior del Mercat s’omple de sàtira, disbauxa i exhibició amb el ‘Parida paròdia’

L’exterior del Mercat Central ha acollit aquesta tarda el concurs ‘Parida paròdia’ per acabar la programació especial del Dia Mundial de la Ràdio i últim dia de Carnaval que ha celebrat de forma especial Ràdio Ciutat de Tarragona, Mercat Central i Ford Tàrraco Center.

PUBLICITAT

Les entitats finalistes, nominades per les comparses, han parodiat en clau de sàtira tarragonina coneguts temes musicals. En aquest sentit l’Esplai Sant Fructuòs, reptat per la comparsa Amics de la Part Alta ha versionat ‘La bicicleta’ de Shakira criticant l’Ajuntament i defensant les entitats, i la Fundació Niemman Pick, reptats per la comparsa Fotem-li canya amb ‘A quien le importa’ d’Alasca, en termes de l’Antiga Tàrraco.

També han format part les actuacions de les comparses Aerodance i La Ballaruga, guanyadores de la Disfressa d’Or 2018 i les noves comparses Spectrum i Platinum.

Rafael Franco i Marina García, reis del Carnaval del passat any 2017 junt a Míriam Coello d’Aerodance, guanyadora de la Disfressa d’Or 2018, han format part del jurat que ha entregat a l’Esplai Sant Fructuòs el Diploma ”als més satírics” i a la Fundació Niemman Pick el Diploma ”als més tarragonins”.

PUBLICITAT