L’Ull03: Ciutadans de quatre potes

La Protectora d’Animals de Tarragona està desbordada. Així ho afirmen membres de la Junta de la Protectora, que expliquen que dels 80 gossos, que hauria de ser el seu màxim, en tenen 150, gairebé el doble. A més s’han de comptar els 200 gats que també estan a les instal·lacions, més els de cases d’acollida. 


Ciutadans de quatre potes

Analitzem l’abandonament animal i la situació de la Protectora

PUBLICITAT

En aquesta tercera revista hem volgut parlar de l’abandonament dels animals, però també de la feina de la Protectora.

Anàlisi: El problema de l’abandonament

Aquesta setmana hem volgut analitzar la falta de conscienciació sobre l’abandonament animal. Ho hem fet amb Marta Baceiredo i Iria Garcia, de la Caseta dels Gats i també Aina Paredes de l’Associació d’Advocats en Defensa dels Animals

Kico Uribe 2020

Video Oscàrboles:

“Vulnerables”

Reportatge:

Ciutadans de quatre potes

El principal problema apunten que és l’abandonament dels animals. Núria Güell, integrant de la Junta la Protectora d’Animals, ha explicat que hi ha poca conscienciació “sobre l’esterilització”. En aquest sentit Josep López, membre de la Junta de la Protectora d’Animals de Tarragona, assegura que cada cop hi ha “més cases de lloguer que no accepten mascotes” .

Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT