L’Ull13: Un model econòmic en dubte

En aquesta tretzena revista hem parlat de les conseqüències econòmiques generades per la COVID-19. Unes conseqüències que estan permetent que es debati si el model econòmic actual que tenim és el millor i l’adequat.Una temporada atípica

Amb capacitat d’adaptació

Anàlisi:

PUBLICITAT

Aquesta setmana hem parlat de les conseqïències econòmiques de la COVID-19. De com afectarà al nostre territori i quins seran els sectors més perjudicats.

A més també hem volgut saber si s’allargarà molt aquesta crisi econòmica. De tot plegat n’hem parlat amb la Sara Sans, periodista, i també la Mercedes Teruel.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“Querido turismo”

Reportatge:

Un model econòmic en dubte

Les últimes dades sobre la taxa d’atur a Tarragona i les Terres de l’Ebre no són gaire positives. Indiquen que durant el mes d’abril més de 6.000 persones s’han quedat sense feina i més de 57.600 estan a l’atur. Però aquí no es comptabilitzen els ERTO que a Tarragona ciutat afecten més de 10.300 treballadors i treballadores. És evident que s’està anant cap a una crisi econòmica, per no dir que ja estem immersos. 


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT