L’Ull16: Joventut en standby

En aquesta setzena revista hem parlat de la joventut i la situació actual. Hem intentat saber com viu tota la població jove les restriccions i què en pensen.


Reportatge

Joventut en standby

PUBLICITAT

Des del començament de la pandèmia s’ha parlat en diverses ocasions dels joves. La majoria de cops no de forma positiva, o a vegades també per temes relacionats amb els estudis. La COVID-19 ha fet que el nostre dia a dia hagi canviat per complet, i això també ho viu la societat més jove.

El confinament, el tancament de bars, cinemes, teatres, sales de concert, restaurants i discoteques o no poder-se moure del municipi s’han rebut de diverses maneres. Tot plegat afecta i ha afectat el caràcter.

Oscàrboles | Vídeo

“El mejor techo”

Una setmana més l’Oscárboles ha compost una cançó. Aquest cap de setmana parla sobre una història d’amor molt passional entre dues persones joves.

Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la dissenyadora, Laia Roca. Al llarg de tots els programes podreu recuperar les seves il·lustracions.

D’altra banda podeu recuperar tots els treballs de l’any passat realitzats per Kico. F Uribe aquí.

A més si voleu escoltar totes les cançons de l’Oscárboles les teniu en aquest enllaç.

Anàlisi

Amb la sensació d’un any perdut

Durant tota aquesta època de pandèmia s’està parlant molt de la gent jove. Molts cops per explicar que intenten saltar-se les restriccions, o en termes més negatius que positius.

Però realment tots els joves són irresponsables? S’han sentit criminalitzats en algun moment? Com ho estan vivint tot plegat? N’hem parlat amb dues persones joves, Marc Pérez i Andrea Giner, i també amb la psicòloga general sanitària i neuropsicòloga, Edna Rius.

Entrevista

“L’ésser humà vol una socialització presencial”

La pandèmia té dues parts de la societat molt afectades. Per una banda la gent gran que ha vist com la malaltia els toca de ple, i fins i tot acaba amb la seva vida.

Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT