Més de 41 milions d’euros per la reactivació econòmica

L’Ajuntament de Tarragona tira endavant un pla de reactivació econòmica amb 42 projectes diferents, 28 de nous que mai s’han fet valorat en 41.800.000 euros. Segons ha explicat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, hi ha tres grans reptes que són la digitalització per dur a terme un canvi substancial, la sostenibilitat i el medi ambient i fomentar sectors econòmics que generen cohesió social.

PUBLICITAT

Manel Castaño, Conseller d’Ocupació, ha assegurat que “és un pla flexible i adaptable”, però no ha sabut concretar quants llocs d’ocupació pot crear. També ha comentat que té cinc grans eixos que s’han d’executar enguany. En aquest sentit algunes de les novetats és la creació d’una oficina del treball digne amb assessorament per treballadors davant situacions irregulars. A més els plans d’ocupació, valorats en dos milions d’euros, se centraran en actuacions al sector de la gent jove. Castaño ha comentat que aniran avaluant totes les accions.

Davant tot això també planteja ajudes directes al comerç, donar incentius a les empreses perquè es puguin refer i fer polítiques perquè la ciutat sigui més amable, ja que segons han dit això “generarà més oportunitats”. De fet és allò que té el pressupost més elevat amb 32 milions d’euros.

PUBLICITAT