Més que 3 punts en joc a Bonavista

Captura

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar la prèvia de la jornada de lliga dels nostres equips des de Primera fins a Quarta Catalana.
La necessitat dels tres punts, així hem titulat a un derbi que tancarà l’any al segon grup de Tercera Catalana on la victòria es fa més important que mai tant per la Cultural Bonavista com per l’At. Camp Clar.

#1cat2
Però comencem com sempre per Primera Catalana, on la Reddis rep a una Rapitenca que busca la part alta de la taula i els de Reus, volen acabar l’any amb una victòria per millorar la moral.
Marc Molina ens fa cinc cèntims de tot plegat
Marc Molina


#2cat6
Al sisè grup de Segona Catalana, el Torreforta visita La Canonja i el Racing viatja fins a Valls en un dels partits més atractius de la jornada.
Estefania Cabrera


#3cat2
Al segon grup de la Tercera Catalana tenim el partit destacat en portada. El derbi de ponent que arriba amb dues dinàmiques ben diferenciades per tots dos conjunts.
Ivan Castro


#3cat3
A l’altre grup de Tercera Catalana, al grup 3, el SpiSP filial visita al segon equip del Morell. Una visita marcada per l’objectiu dels tarragonins: obtenir tres victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada
Marc Pérez


#4cat25
I baixem fins a la Quarta Catalana, on al grup 25 el Tàrraco buscarà sumar els tres punts després de tres jornades consecutives sense puntuar. Ho farà a Constantí, davant del seu filial.
Ivan Castro


I fins aquí el repàs de la prèvia de la jornada de lliga pels nostres equips. Ens escoltem el Dilluns per analitzar els resultats dels conjunts tarragonins durant aquest cap de setmana.

PUBLICITAT