‘Metges de Tarragona’ P.2: Asseguradores mèdiques

El segon programa de ‘Metges de Tarragona’ parla del paper de les asseguradores mèdiques amb els responsables de dues d’elles. Per una banda el delegat a Tarragona d’Asisa, Joaquim Montolio, i el seu gerent, Pau Estebanell, i per altra el director de DKV a Tarragona, Xavier Sandoica.

PUBLICITAT

Els convidats, a més de presentar les seves respectives mútues a l’audiència, expliquen quines consideren que són les coses que els pacients haurien de valorar a l’hora de contractar una assegurança mèdica i decantar-se o escollir per una mútua en concret, on el quadre mèdic és fonamental. També s’ha tractat sobre la guerra comercial per aconseguir quota de mercat i els mètodes que s’utilitzen, on a vegades s’oblida que no es tracta de clients sinó de pacients i de salut. D’altra banda com això influeix i afecta d’una banda a la qualitat del servei o les prestacions i per tant al pacient, i per altra al professional mèdic.

El programa també ha abordat la relació d’aquests professionals respecte a les asseguradores en general a partir del resultat d’un sondeig realitzat per l’Associació Metges de Tarragona en exercici lliure, on un gran percentatge indica tenir una relació entre poc i gens satisfactòria respecte a les mútues. Finalment també ha hagut ocasió de parlar sobre les estratègies i campanyes de màrqueting per donar-se a conèixer on el tradicional boca-orella segueix sent primordial, tot i que el món digital, les noves tecnologies i les xarxes socials també sumen.

PUBLICITAT