El Nàstic suma nou jornades sense perdre però surt del play-off

Captura de pantalla 2016-03-14 a les 05.57.06

PUBLICITAT

Sembla contraproduent que després d’aconseguir la millor ratxa de la temporada, nou jornades sense perdre l’equip de Vicente Moreno, després del quart empat consecutiu caigui del play-off.

El cert és que el Nàstic està amb els mateixos punts que el Saragossa que és l’equip que marca ara els llocs per pujar a primera.

Els grana han empatat a un davant de la Ponferradina al Nou Estadi amb dues parts molt diferenciades i on l’equip va deixar veure dues cares d’aquest Nàstic.

Ens en dóna més detalls a la crònica que ens porta el Carles Cortés.

De tot plegat en parlarem aquest vespre a partir de les vuit a la Sala el Cau en una nova edició al Partit de Tornada.

Tarragona segueix treballant per la possible acollida de refugiats. La consellera de cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez, ha deixat clar que tot i les darreres decisions preses des d’Europa, des de l’Ajuntament ja es prepara una segona exposició sobre el camí que han de seguir els refugiats per arribar a Europa i es manté oberta la taula amb Creu Roja i Càritas per preparar un full de ruta per l’acollida de refugiats.

Ivana Martínez en declaracions a RCTGN ha estat molt crítica amb el paper de la UE i de l’Estat espanyol. La consellera de cooperació assegura que no tota la responsabilitat cau sobre el paper d’Europa i que Espanya cada dia nega l’entrada a refugiats a la seva frontera amb el Marroc.

Tarragona va ser una de les primeres ciutats en moure fitxa per preparar l’acollida de refugiats. De fet diferents municipis catalans ho tenen tot preparat però és el Govern de l’Estat qui frena l’arribada de refugiats.

A Tarragona hi ha una desena mal comptada de refugiats de diferents nacionalitats cap d’ells però ha arribat en els dos darrers anys,.

El serial del cas Jaume I ha escrit un nou capítol amb la declaració al jutjat del pèrit que ha realitzat l’informe sobre el que havia de ser el pàrquing intel·ligent de Jaume I a Tarragona.

L’informe determina que hi ha 19M d’euros que no estan justificats amb factures a més a més d’irregularitats en l’adjudicació del projecte i de no poder veure la comptabilitat de la UTE entre l’AMT, empresa municipal d’Aparcaments de Tarragona i Sistemes Alem executora de l’obra.

L’informe no ha agradat a l’Ajuntament que diu que té defectes jurídics i tècnics i l’equip de Govern ha presentat un contra informe davant del jutge. L’advocat de l’acusació particular per la Plataforma Veu Ciutadana, Ignacio Barroso, diu que tot és un autèntic despropòsit.

Barrosso assegura que s’intentarà que declarin responsables polítics i senyala directament al Govern de l’exalcalde Nadal i de l’actual alcalde Ballesteros com a qui va engegar un projecte irrealitzable i qui l’ha acabat pagant. Des de l’Ajuntament no s’han volgut fer declaracions sobre aquest contra informe.

L’Ajuntament de Tarragona vol posar en marxa un Pla Director per regenerar i mantenir el riu Francolí al pas pel seu terme municipal. Així ho ha anunciat l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, durant la cinquena edcició de la planta popular de la Fundació Aurora i Repsol. Del projecte se n’encarregarà l’àrea de Medi Ambient del consistori. Consistirà que el riu “tingui una atenció continuada, respectant l’ecosistema del mateix riu” segons ha subratllat Ballesteros. Es tracta que el Francolí “s’assembli al que era històricament: un entorn natural, mediterrani, poc verd, però molt sostenible”.

La Sala Trono, anuncia novetats. Ho ha fet el director de la sala Joan Negrié al programa La Tarda que emet aquesta casa cada dia i ens en fa un resum el Jesús Sarmiento.

EL TEMPS

Encetem una setmana que ha de venir marcada per la pluja i per les temperatures baixes que ara sí, pocs dies abans d’entrar a la primavera, faran que tinguem sensació d’hivern.

Aquest dilluns podem tenir una mica de tots amb més núvols que clarianes i amb pluja que pot ser més abundant de cara a la tarda. Neu a les muntanyes tarragonines per sobre els 1000 metres baixant en alguns moments cap els 800.

L’entrada de vents humits de llevant s’allargarà els pròxims dies i els mapes donen possibilitats de precipitació ben ve fins divendres.

TEMP MÀXIMA 14 MÍM 7

 

 

PUBLICITAT