“No s’està restaurant tot el dolor ocasionat”

Ángel Juárez, portaveu de Plataforma Afectados Coronavirus ha passat aquest dimecres per Carrer Major per parlar-nos de la tasca en marxa i el reclam d’una taula de diàleg per valorar la segona onada de la pandèmia i el moment que travessem. 

PUBLICITAT

El portaveu considera que “és un suport a tanta gent que ha perdut familiars” lamentant que s’hagi arribat a aquesta situació, i remarca la importància d’incloure i comptar amb tots els agents: persones afectades, polítics, professionals i uns fons d’inversió que indica “van molt lents”.

Juárez assenyala que “no s’està restaurant tot el dolor ocasionat” i denúncia que “han fallat molts factors” i que cal una auditoria per tal que no torni a repetir-se. 

Més enllà de víctimes, s’ha referit a tants milers de persones afectades per moltes altres vies com a nivell laboral, econòmic, de salut, etc. i que “si no es prenen mesures aviat ho lamentarem molt de temps”. Afegeix que “s’ha mirat més la vessant econòmica que el factor humà i la vida de les persones i això és greu”. 

A més, demanen que tots els geriàtrics que no compleixen els paràmetres adequats siguin expropiats ja que “són els nostres grans, es tracta de drets humans”.

Juárez mostra optimisme per tal que aquesta taula de diàleg tiri endavant i s’ha referit a països com Finlandia, Noruega o Australia com a bons exemples de bona gestió envers la pandèmia i la població.

PUBLICITAT