Participa a la Porra de la Rua de Carnaval 2017

En DIRECTE el Veredicte del Concurs de Comparses aquest Dimarts 28, des de les 22h amb Ràdio Ciutat de Tarragona a www.rctgn.cat 

PUBLICITAT

Quina és la millor comparsa del Carnaval 2017 de Tarragona? O si més no, quina és la que més t’ha agradat de les que han participat a la Rua d’Artesania de dissabte?

Les comparses ja han tret al carrer la tasca, esforç i il·lusió dels darrers mesos. A la Rua d’Artesania del passat dissabte vam poder veure les seves disfresses i temàtiques. Ara us toca valorar a vosaltres. Ràdio Ciutat de Tarragona us convida a votar per aquella que més us hagi agradat, a la nostra porra. Per tal que les recordeu i us acabeu de decidir us oferim un recull fotogràfic de ‘El Mirador TGN’ en format vídeo a la part superior de la plana.

Després de la retransmissió el passat dijous de la Disfressa d’Or (escolta aquí), no us perdeu el  proper dimarts 28 el Veredicte del Concurs de Comparses a partir de les 22h en DIRECTE des de la Plaça de la Font a www.rctgn.cat, amb que coneixerem quines són les dues millors comparses d’enguany , a criteri del jurat. Coincidiran els resultats amb els de la nostra enquesta? Participa!

PUBLICITAT