Els pescadors tarragonins es manifesten davant de la subdelegació del Govern

20160404_191039

PUBLICITAT

Els pescadors de Peix Blau de Tarragona han dit prou i ho han fet sense aturar l’activitat.

Han començat la seva setmana de mobilitzacions per a demanar a la Generalitat i al Govern de l’Estat que cerquin solucions immediates per canviar la situació en la que es troben els pescadors a hores d’ara.

Avui els pescadors caminaran des del Serrallo i fins a la subdelegació del Govern de l’Estat a la plaça Imperial Tarraco.

Els Jesús Sarmiento ha anat al Serrallo per parlar amb els pescadors.

Per demà nova mobilització a la delegació del Depertament d’Agricultura a Tarragona.

Aquest ha estat un dels sons del dia a diferents punts del país també a Tarragona on prop d’una vuitantena de persones s’han concentrat a la plaça de la Font per demanar al Govern de l’Estat i a la UE que canviïn la seva política per l’acollida de refugiats.

A la cassolada hi han assistit representants d’ERC, la CUP i ICVEUiA. A Tarragona no s’ha triat la seu del PP com s’ha fet en altres municipis segons els organitzadors perquè els populars són a l’equip de govern municipal.

A la concentració s’ha llegit un manifest on s’ha reclamat que s’aturin les expulsions de refugiats de territori europeu que han començat aquest dilluns .

També s’han pogut llegir dues pancartes on hi posava “Europa Genocida” i “Per les refugiades mou-te”.

L’Ajuntament de Tarragona ha suspès una reunió demanada pels grups de l’oposició aquest dimarts per tractar la situació actual dels refugiats a Catalunya i la seva possible arribada a la ciutat.

Els afectats pel tancament de l’Autoescola Europa es constituiran finalment com a plataforma d’afectats. Us avançàvem ahir que la reunió d’aquest dilluns havia des servir per fer un pas endavant i per gestionar conjuntament les denuncies que es portaran davant de consum i dels Mossos d’Esquadra.

Algunes autoescoles de la ciutat es faran càrrec dels alumnes que hagin pagat alguns dels cursos però altres com les classes pràctiques segueixen a l’aire.

Hi ha alumnes que denuncien que fins el dia abans del tancament alguns es van poder inscriure a l’autoescola.

Els afectats diuen alguns dels alumnes encara no s’han posat en contacte amb ells.

Aquesta matinada un incendi en un restaurant al ben mig de la Plaça de la Font ha deixat imatges d’aquelles que de vegades es veuen a Tarragona. Ho podem llegir a l’edició digital del Diari de Tarragona on explica que els bombers no han pogut accedir a la Plaça perquè no podien baixar les pilones d’entrada i han deixat els camions al carrer portalet, des d’allí han llençat les mànegues per poder arribar fins a la cuina del restaurant on s’ha produït l’incendi.

Un incendi que només ha causat danys materials però que segurament obrirà el debat sobre les pilones de la plaça.

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS) ha nomenat Rafael Gràcia Escoriza nou gerent territorial de l’ICS al Camp de Tarragona. Gràcia substitueix en el càrrec Pere Montserrat. La directora gerent de l’ICS, Candela Calle, acompanyada del nou equip directiu corporatiu, ha presentat avui el Dr. Gràcia als professionals de l’Hospital Joan XXIII i de l’Atenció Primària Camp de Tarragona

EL TEMPS

Captura de pantalla 2016-04-05 a les 06.23.14 

Dimarts passat per aigua amb pluja abundant durant bona part de la jornada, només a última hora del dia pot deixar de ploure. Tot i que seguirà el dia tapat.

Les temperatures màximes es quedaran més frenades però hi haurà poca oscil·lació tèrmica.

Hi ha un avís activat de protecció civil per pluges abundants a totes les comarques tarragonines que podrien recollir en 12h més de 60 litres per metre quadrat.

TEMP MÀXIMA 15    MÍM 13

PUBLICITAT