El Pla de la Budellera, la cessió d’arxius de la família Yxart i l’abonament del CBT

aht_num._2b.jpg_1596672084

PUBLICITAT

Aquest dimecres 25 de gener de 2017 destaquem una roda de premsa de la CUP en el marc de la Budallera, la donació de l’arxiu patrimonial de la família Yxart a la Generalitat i l’abonament del CBT pels últims partits de lliga.

Pla de la Budallera

Després de desconvocar la roda de premsa d’aquest dimarts, per avançar aspectes sobre el Cas Bershka, el grup municipal de la CUP ha convocat un altra compareixença aquest dimecres a dos quarts d’onze del matí, aquest cop en el marc del Pla de la Budellera. T’ho explicarem des de Ràdio Ciutat de Tarragona, com també les possibles novetats que es puguin derivar del Cas Bershka i del futur de la regidora Laia Estrada a l’Ajuntament de Tarragona, i la possible dimissió del seu càrrec.

Arxius Família Yxart

I aquest dimecres també us explicarem que la familia Yxart farà efectiva la donació del seu arxiu patrimonial a la Generalitat de Catalunya, per ser ingressat i tractat a l’Arxiu Històric de Tarragona. En el transcurs de l’acte, el Dr. Salvador J. Rovira i Gómez pronunciarà la conferència “Els Yxart, tres segles de vida catalana”, i s’inaugurarà l’exposició “El fons documental de la família Yxart: una nissaga amb història”.

Nàstic vs Huesca

I el Nàstic de Tarragona torna a entrenar aquest dimecres amb la vista posada al xoc d’aquest dissabte al Nou Estadi contra el Huesca. Els granes recuperen a Uche i a Juan Delgada, després d’haver complert sanció. A més de Madinda, que s’unirà al grup aquesta setmana. Podreu escoltar l’InfoNàstic amb el lateral esquerre Mossa a rctgn.cat, on amb ell parlem del triomf, de la moral i dels pròxims partit de l’equip a casa.

Abonament CBT

I com el Nàstic de Tarragona, el Club Bàsquet Tarragona també demana el suport de la seva afició, per intentar revertir la mala situació en la qual estan immersos els blaus. En les properes jornades, Albacete, Hospitalet, Gandia, Agustinos Leclerc vindran a jugar al Serrallo, quatre rivals directes i quatre finals en els quals el CBT no pot fallar davant el seu públic per seguir en LEB Plata l’any que ve.

PUBLICITAT