Plaça Corsini arranca amb la presentació de la nova temporada de RCTGN

Aquest dilluns 25 de setembre arranca la nova temporada de Ràdio Ciutat de Tarragona i la segona etapa de ‘Plaça Corsini’, espai encarregat de presentar totes les novetats.

PUBLICITAT

En primer lloc, l’espai de societat, cultura i oci presentat per Adrià Recasens passa a emetre’s cada dia de dilluns a divendres a partir de les 9.30h i amb la companyia també de Marina Pérez.

Pel que fa a les novetats de l’emissora, Dani Rodríguez ens ha parlat dels serveis informatius diaris i del cap de setmana, i el seu format; Jesús Sarmiento ens ha visitat abans de donar el salt simultani a la tele amb el seu programa Localitat Grana que arranca avui amb aquesta novetat, i Carles Cortés que seguirà cantant els gols de la nova temporada del Nàstic.

D’altra banda, l’emissora acull el món casteller, de fet ja va arrancar a la temporada anterior el programa ‘Les 4 de les Cols’ del que ens ha parlat el seu conductor, Arnau Curto. Seguirem comptant amb la música clàssica del programa ‘Clàssics Tarragona’ d’Anna Vidal i la literatura i els llibres amb l’espai Lletraferits d’Alba Nebot. Finalment el popular tuitaire tarragoní Joan Ruiz ens ha visitat per avançar-nos els detalls de l’espai que estrenarà amb entrevistes polítiques via whatsapp.

_____

PUBLICITAT